reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Bardzo ładnie Ci w tych włosach Megi:-)a piekna Sara to taka podobna do tatusia:-) Monika Twoja córeczka będzie kiedys piękną kobiętą, ma takie śliczne rysy twarzy i taka słodką spiczasta brudke:-) a Twoja córeczka nineczko tez piekna i taka podobna do mamusi:-)

reklama
PAtija dzieki... ja na razie sceptycznie podchodze do jej urody- zwlaszcza koloru wloskow :zawstydzona/y: Broda po tacie...taka smieszna szpiczasta:-p

Nineczka twoje malenstwo takie rezolutne wyglada.... tak dorosle patrzy

Monika, wariatko, rude kobitki są fantastyczne, takie ogniste. Ciesz się! Moja pod słońce też wygląda rudawo, więc może (jak rudy Ci nie leży), nie patrz pod słońce:-D
Jesteśmy szczęściary, bo nasze bobaski są przeurocze i takie niewinnie słodziutkie, ciekawa jestem kto z nich wyrośnie...Macie jakieś plany na przyszłość dla Swoich pociech??:-D

gdy patrze pod słońce na włosy Konradka, to tez ma rude;-) Wiec nie przejmuj się Monika:tak: zresztą rude kobiety naprawde wyglądaja ładnie, tajemniczo i orginalnie:-)a jakby co, to się kiedys przefarbuje:-D

Jejku jak te nasze dzidzia rosną szybko aż miło patrzeć. :-)
Lucyann niezła dziara, odważna jesteś :tak:
Meggi ładna nowa fryzurka, do twarzy Ci w niej, ja też się zastanawiam nad zmianą ale nie mam pomysła :dry:.

A teraz kilka zdjęć od nas, nadrabiamy zaległości
1) moje dwa skarby
2) Ola w wigilię, ma równy miesiąc
3 i 4) w sylwestra - najpierw trzeba się było wyspać przed imprezką :-)

Załączniki

• PC160034.JPG
    PC160034.JPG
    316 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_0226.JPG
    IMG_0226.JPG
    376,8 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0289.JPG
    IMG_0289.JPG
    339,6 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_0314.JPG
    IMG_0314.JPG
    657,8 KB · Wyświetleń: 30
c.d.
5) Ola z Wiktorkiem na spacerku
6 i 7) wyprawa autem
8) a tak potrafię trzymać główkę

Załączniki

• DSCN0268.JPG
    DSCN0268.JPG
    555,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCN0293.JPG
    DSCN0293.JPG
    277,7 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCN0298.JPG
    DSCN0298.JPG
    205,7 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0352.JPG
    IMG_0352.JPG
    356 KB · Wyświetleń: 38
jakie duze te nasze skarby :-)
Megi Sarenka to caly tata :-) Dorota stroisz pannice ze hej! Nineczka Hnia wyglada na calkiem juz kumata :-) Lucy Twoj chomiczek ma odwazna mamuske ;-)

Dziękujemy za komplementa :-D Wszystkie nasze stworki są takie urocze, nic tylko schrupać :-D
Pola, ja po ruchach malej stwierdzam, że będzie dyrygentem orkiestry symfonicznej :dry: Macha łapkami jak szalona :-) A plan dla malutkiej mam (jeśli będzie jej odpowiadal). Chcialabym aby skończyla szkole muzyczną jak mamusia. To niezla szkola organizacji czasu i samodyscypliny. I pianinko by się u dziadków nie kurzylo... ;-)

reklama
hmm ja sie nie zastanawiałam kim będzie Konradek, czasami marze sobie żeby Ola odziedziczyła po mnie i po babci twórczą duszę, ale żeby miala większy talent niż ja;-)a jak myślę o przyszlości moich dzieci, to o córce jakoś tak z lękiem,a o synu myślę jak o mężczyżnie który kiedys tam będzie dla mnie bezpiecznym oparciem. Kurcze mam nadzieje że nie będę upierdliwa zlą teściową dla przyszłej synowej:baffled::-D

Do góry