reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

dziewczyny słoskie maciedzieciaki!!\Mycha wyglądasz suuper!
Gusia Olafek jest uroczy a jakie ma spojrzenie..hipnotyzujace:szok::-D
Malgos wyglądacie super! Fajan rodzinak z Was:tak::tak:
A ja wklejam Wam mój wczorajszy cud!!!!

Załączniki

• IMG_6489.jpg
    IMG_6489.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Kerna, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!!!! no!!!!!

Boże Kerna jaki postęp:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
w tak krótkim czasie:-):-);-);-);-):tak::tak::-D:-D:-p:-p:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy2::happy2::blink::blink::cool2::cool2::biggrin2::biggrin2::rolleyes::rolleyes::wink::wink:az musiałam wykorzystac wszystkie bużki z uśmiechem
ty wiesz czyja to zasługa...
BRAWA DLA LAURY I ZDETERMINOWANEJ MAMUSI!!!!!!!

Kerna gratulacje, szczeki opadna tym wszystkim co nie wierzyli ze mala bedzie miala w 100% sprawna raczke!
Zycze wam z calego serca dalszych sukcesow.

Ostatnia edycja:
Kerna kochana jak sie ciesze ze Niunka taka dzielna!!! widzisz wszystkie mowilysmy Ci ze nasze kciuki duzo pomagaja:) Ale tak na powaznie to zasluga Twoja i Laury:))))) super !!!! teraz bedzie juz tylko lepiej:***

onionek to ubranko cieple ale nie wiem czy do konca wygodne..i wygladal troche jak napompowany w tym;/

reklama
Do góry