• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

chryzantemy 004.jpg
i kto powiedzial że dzieci sie w kapuście znajduje? Nasz znalazło sie w chryzantemach hehe

wrocław 003.jpg Anielka z pradziadkami

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny w imieniu Olafka;-)
asiek ja wiem czy tak dorosło:-) :-)czasem jak na niego patrzę to też mi sie wydaje ze na starszego wygląda, a czasem odwrotnie , i za nic do aparatu się nie uśmiechnie

hy hy skrzat ale boskie zdjęcie w tych chryzantemach :-) Anielka zadowolona sobie spi, chyba dobrze jej tam było:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie chce nikogo pominac dlatego napisze ze kazda niunia jest sliczna..czy to chlopcy czy dziewczynki..poprostu jak wchodzi sie na ten watek to serce samo sie raduje:)))

Dziewczyny nie chce nikogo pominac dlatego napisze ze kazda niunia jest sliczna..czy to chlopcy czy dziewczynki..poprostu jak wchodzi sie na ten watek to serce samo sie raduje:)))

tak tak małgoś ma rację!!!
Mycha Blania dostała takiego samego misia jak Igusia:D
Sara misiek świetny!!!
Anielka w kwiatkach!!hihihihi
Gusia Olafek rzeczywiście poważną minkę zrobił!

Gusiu, Olafek ma taka fajna zawadiacką minkę, i rzeczywiście wygląda już tak dojrzale, może to te spojrzenie, mały przystojniacha ! :) I podobny do Ciebie, że hej !

Skrzacie- Amelka przesłodka, świetne zdjęcie to w kwiatkach, i dzadkowie (pra) jacy szczęsliwi a Wy szczęściarze, że możecie powierzyć Ja ich opiece i czasem odsapnąć :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry