• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Katrzyniak ja nie wiem gdzie ty przytylas super wygladasz kochana:-DNie przejmuj sie zgryzliwymi komentarzami...Ladna i zgrabna z Ciebie mamusia:tak:

Ankzoc slodka mala:tak:

Paula u Ciebie tez nie widze nigdzie tych kg:szok:laseczka mamusia...

Confi super sesja:-Di super brzuchatka...

no kobitki ja doszłam do "setki"
na suwaczku widać na jakim etapie ciązy jestem :)
w dziale fotek własnie na jednym zdjęciu mam takie gdzie sie mierzę centymetrem. Miałam nadzieję ze tę setkę będzie bardziej widac ;)

:-) a oto moj brzuszek... wczoraj moj M poszalal z aparatem...:-):-):-) to juz 28 tydzien...:tak:

Załączniki

• brzuszek 018.jpg
    brzuszek 018.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 93
  • brzuszek 005.jpg
    brzuszek 005.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 95
  • brzuszek 010.jpg
    brzuszek 010.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 98
  • brzuszek 007.jpg
    brzuszek 007.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 91
paula7 - sliczny brzunio, chyba niewiele przytylas.. super zdjatka.. widze ze pomysl moj sie przydal :rofl2:

wejdzcie sobie na ta stronke rossnet.pl - pierwszy portal doradczy - z nami sobie poradzisz! to jest stronka sieci sklepow rossman,, zarejestrujcie sie - rejestracja jest darmowa.. pozniej jak juz jestescie zarejestrowane klikacie na odbierz swoj prezent i tam was pokieruja co macie zrobic.. a za darmo mozecie dostac probke perfumu c-tru ale jest to w takim mini sprayu, balsam, zel pod prysznic, lakier do wlosow nivea glow i cif do stali w sprayu.. probki ale takie wieksze.. takze polecam, ja wlasnie dzisiaj skorzystalam i jestem bardzo zadowolona..:)

Paula- sliczna pileczka!!!:tak::tak: Brzusio ksztaltem przypomina moj- tez tylko z przodu. No tylko moj troszke wiekszy:-D- bo moje kluseczki to juz po 1200g. waza. No i troszke mi ciezko!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry