• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

paula super fotki!!!
wiesz co..ja Cie kochana chyba kojaze..nie wiem czy myslmy sie gzies nie spotkaly:))))
katarzyniak piekny brzusio!!! i w koncu widac ze ciazowy:) juz sie nie ukryje:)))
confi super sesja...jak to mozna tak zwyklym aparatem:)) ale bedzie pamiatka:))
ankzoc mala przesliczna!!!a minka zeczywiscie:)) mamo co Ty tam dzisiaj wyrabiasz:)))

reklama
mama bartusia- dzieki...nie wiem ja cie nie poznaje... moze gdzies mnie widzialas na sklepach... a mam pamiec do twarzy... czesto jestem na sklepach miedzy Lurgan a Portadown...moze tam mnie spodkalas...

hej dziewczyny wklejam zdjecie mojej coreczki mysle ze wyraznie widac ze to corcia a Wy co na to?;-)
reszta zdjec taka niewyrazna jak sie pani doktor tak spieszy to juz tak wychodzi...
Ogolnie wizyta w miare pozytywnie ale za dwa tygodnie mam dopiero test na cukrzyce ciazowa...bo przytylam 11 kg przed 28 tygodiem wiec jest podejrzenie o cukrzyce ciazowa...poza tym magnez mam brac i zelazo i czekam na wyniki badan hemoglobiny,,,,
mam tez 2 razy w tygodniu mierzyc cisnienie ...bo na wizycie mialam za wysokie ...po 15 minutach mi spadlo do normalnego...wiec moze nie bedzie zle...
w kazdym razie mam na siebie uwazac zwolnic tempo zycia...chodzenie..zadnych schodow..mam sie wyciszyc i zrelaksowac,,,,
bedzie ciezko ja jestem generalnie hyperaktywna:)chce mis sie biegac skakac w tym okresie ciazy...chodze na silownie ze specjlnym trenerem dla ciazowek,,,,,jak ta lekarka chce zebym nie tyla tak duzo jak mam prowadzic mega osiadly tryb zycia...sama jest chuda azjatka i dlatego nie tyje nigdy nawet w ciazy o mi narzeka...cisnienie mi skoczylo na wizycie bo ona tylko wszysko szybko szybko ,nie byla zbyt mila tym razem.....to niech sie nie dziwi ze mam wysokie cisnienie....stresuje mnie wizyta u niej.....
poza tym powiedzialam jej ze mnie boli na dole podbrzusza czasami i co to moze byc a ona ze mam wiecej odpoczywac i brac magnez...moze to skurcze..ale nie sadze...zbadala tez szyjke macicy wewnatrzpochwowo i powiedziala ze jest ok.....zmierzyla dlugosc od lona do pepka brzucha i powiedziala ze jst ok ale nie wiem ile????
nie wiem czy dzidzius rosnie ok bo dopiero nastepnym razem sprawdzi wage i dlugosc naaszej Antosi;-)
pozdrawiam

jednak widze z waszych postow ze nie tylko ja mam problemy z wizytami...

Załączniki

• 13.02.2009 1.jpg
    13.02.2009 1.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 93
  • 13.02.2009 2.jpg
    13.02.2009 2.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 96
  • 13.02.2009 3.jpg
    13.02.2009 3.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 86
hej
i jeszcze jedno jak to jest z ta szyjka macicy ile moze miec?powinna?bo jestem w tym temacie zielona...ona cos mowila o 44 mm.....czy moze tak byc?
mowila ze jest ok ale nie wiem ile?
i jak sie mierzy te cm od lona do pepka?ktos moze wie?ile powinno byc w ktorym tygodniu?
pozdrawiam i wielkie dzieki za pomoc bo po tej wizycie jestem jakas skolowana:(

krystyna30 - no super te zdjatka:) z nami mozesz smialo o wszytskim nic sie nie krepuj, ja tez po usg jak bylam w styczniu to czulam sie winna ze tak kubusia stresuje..

Ile mam miec szyjka macicy? :szok: Nie mam bladego pojęcia
Mi zawsze wystarcza informacji że jest prowidłowa

Pamiętam że jak zaszłam w pierwszą ciąże to poszłam na bad. gin. i lekarka powiedziała mi że mam zbyt delikatną szyjkę macicy i że strace dziecko :wściekła/y:

Wróciłam z płaczem do domu bo tak się o naszą córcie staraliśmy
:-)
Ale poszłam na prywatną wizytę do innego lekarza i okazało się że wszystko jest oki - że jestem normalną, zdrową kobietą :tak:
Czego dowodem jest moja kochana już duża Natalcia :)

Krystyna na pierwszym efekt hamburgera widać - jak to kiedys fajnie ktoraś z mam opisała:-)
ps ja na zamknietym na fotaskach tez takie zamieściłam z hamburgerkiem zajrzyj i też oceń kochana:-)

reklama
Krystyna ja w temacie szyjki to dobiero jestem zielona nigdy nie miałam mierzonej- a o badaniu gin mogłam pomazyc- naszczescie w przyszły piatek ide prywatnie sie przebadac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry