• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Elus, Marychna, Paula, Mela, Iwona dzieki dziewczynki za komplementy...Pewnie sie tam czerwieni corcia w brzuszku ze tak ladnie o niej mowia:-DMela mi tez mama zawsze mowila o tym przyslowiu:tak:zobaczymy jak to bedzie...ale na ten moment juz jest podobna do Taty:rofl2:

A w ogóle dziewczyny Confi, Katarzynak, Paula...piękne foteczki :-):-):-) ślicznie wyglądacie...brawo !!! brawo!!!
Nawet mój M oglądał fotki...no i bardzo mu się podobały Twoje Katarzynak ;-) w sensie że takie próby...dość oryginalne...:-D Wcześniej Cofi też miała takie ciekawe czarno-białe i Justyna_0...taka fotografia mu się podoba ;-), a mnie się podobają wszystkie te zdjęcia...bo są rozkoszne....z Maluszkami w środku....:-D
he he dzięki Okruszku... Ja fotki robiłam z samowyzwalacza dlatego takie.... hmm oryginalne są...:sorry2: Może teraz męża namówie to bedzie łatwiej ;-)

Kokoszka, śliczne fotki córeczki!:-)

reklama
u mnie 115/116 cm w pasie i 30 tydzień ciąży :-):-):-):-) ostatnio byłam prywatnie u ginekologa. moje maleństwo ma już 40 cm a waży 1,5 kg:-)
ahh.jaka jestem dumna:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry