• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

katarzynak83 - piękna i kształtna na Twoja córunia :-) i nosek też piękny.
Na moim usg 3D/4D (12.01) moje dzieciątko miało wyraźnie wysokie czoło, a na zwykłym usg (04.02) czółko wyglądało już normalnie - ankzoc ma rację - usg nie obrazuje w 100% dokładności naszych maleństw :happy:

reklama
Pewnie macie rację Dziewczynki ;-) Usg na pewno troche zniekształca :sorry2:
Ale i tak sie pośmiałam bo lekarz popatrzył na męża i powiedział że ten nos to raczej po tacie.... wiec na listonosza nie można zwalić :-D

jasne nie ma co sie sugerowac tymi fotkami, jeszcze nie widzialam noworodka z duzym nosem hahah, raczej noski dzieciaczki maja takie malusie i wszytskie wygladaja tak samo! na ostatnim usg mala miala przy buzce raczki a noskiem byla przy lozysku i tak wygladala jakby miala zadarty, wiecie co moj maz powiedzial, ze jak rajstpopy podciagam do gory na brzuchu to malej nosek zadzieram hahah :P

Śliczna Niunia i nosek ma normalny
Aga niezły brzusio ja mam 97 cm ale jeszcze nie przegoniłam mojego męża on ma 100 :)
Ankzok ale się pośmiałam z tych rajtuz :) teraz przy ubieraniu będe pamiętać o tym nosku :)

katarzynak83- zawsze trzeba miesc poprawke na to co widzisz przez usg 3D/4D - obraz jest czesciowo znieksztalcony i zalezy jak odbija sie swiatlo.. ale zdjecia bardzo ladne :tak:
aga_k_m- no tez bym widziala w twoim brzuszku dziewczyneczke..:rofl2:

Czesc dziewczynki...Dawno mnie tu nie bylo, ale przegladnelam wszystkie wasze "najswiezsze" brzuszki. Sliczne i zgrabniutkie:tak: Teraz to juz naprawde widac ze rosniemy...
A oto moj podwojny brzucholek w ostatnich dniach:)

A tu jeszcze raz ja (zdjecie robione wczoraj czyli 25 tydzien) i dla porownania fotka sprzed 3 lat, kiedy bylam w 25 tygodniu ciazy z moja Natalka..

Załączniki

• 25 tydzien.jpg
    25 tydzien.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 102
  • Iwona pregnant April 2006.jpg
    Iwona pregnant April 2006.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 112
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć