Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z tego co wiem to genetycznie co drugie pokolenie moze miec blizniaki. Tak bylo u mnie, bo moja babcia miala corki blizniaczki (moje ciocie, a siostry taty). No ale jeszcze dochodza bliznieta jednojajowe, ktore podobno przez czysty przypadek powstaja:-)
Czujecie bluesa? Ja sobie nie wyobrazam. Od kiedy przeczytalam jej post to przestalam narzekac na swoje rozmiary i te wszystkie moje "podwojne" dolegliwosci ciazowe
ja sobie absolutnie tego nie wyobrażamConfi- propos piecioraczkow, to na watku "kwietniowe blizniaki" ostatnio napisala dziwczyna, ktora ma termin na polowe kwietnia i wlasnie nosi piatke w brzuchu!!!Czujecie bluesa? Ja sobie nie wyobrazam. Od kiedy przeczytalam jej post to przestalam narzekac na swoje rozmiary i te wszystkie moje "podwojne" dolegliwosci ciazowe
![]()

.
:-).