• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
iwee piękny brzuś :) fajnie miec bliźnieta ...u mnie było dośc wysokie prawdopodobieństwo ponieważ niecały miesiąc po odstawieniu pigułek( po 10 latach nieprzerwanego brania) zaszłam w ciążę :)
pierwsza pani doktor u której się znlazłam by potwierdzić ciążę pocieszyła mnie ,ze gdańskie pięcioraczki są z Rigevidonu właśnie :D
zanim trafiłam na pierwsze usg to psychicznie byłam gotowa na parkę...aż prawie się rozczarowałam jak się okazało ,że będzie jedno ;)

Aga_k_m to faktycznie masz duze szanse:tak: Z tego co wiem to genetycznie co drugie pokolenie moze miec blizniaki. Tak bylo u mnie, bo moja babcia miala corki blizniaczki (moje ciocie, a siostry taty). No ale jeszcze dochodza bliznieta jednojajowe, ktore podobno przez czysty przypadek powstaja:-)
Confi- propos piecioraczkow, to na watku "kwietniowe blizniaki" ostatnio napisala dziwczyna, ktora ma termin na polowe kwietnia i wlasnie nosi piatke w brzuchu!!!:tak: Czujecie bluesa? Ja sobie nie wyobrazam. Od kiedy przeczytalam jej post to przestalam narzekac na swoje rozmiary i te wszystkie moje "podwojne" dolegliwosci ciazowe:tak:

Confi- propos piecioraczkow, to na watku "kwietniowe blizniaki" ostatnio napisala dziwczyna, ktora ma termin na polowe kwietnia i wlasnie nosi piatke w brzuchu!!!:tak: Czujecie bluesa? Ja sobie nie wyobrazam. Od kiedy przeczytalam jej post to przestalam narzekac na swoje rozmiary i te wszystkie moje "podwojne" dolegliwosci ciazowe:tak:
ja sobie absolutnie tego nie wyobrażam :szok:
z jednym mi ciężko ;)

parę moich fotek...z okazji tego ,że dziś weszłam w 28 tydzień ciąży :D
a propos...rozwalił mnie napis na moim suwaczku :-D:-D:-D

Załączniki

• brzuś 28 tydzień 001.jpg
    brzuś 28 tydzień 001.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 118
  • brzuś 28 tydzień 003.jpg
    brzuś 28 tydzień 003.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 119
aga- fajny brzuszek...

iwe- super.....jaki okraglutki... swietny super wygladasz.... i to tak rewelwcyjenie z blizniakami...

confi- brzuszek rosnie...super...

Iwee, Confi- sliczne brzuszki!:-D:tak:.
Iwee mi tez te spodnie ciazowe to z tylka zjezdzaly- no ale nastepne kupilam z pasem naciaganym na brzusio w HM i te sa super.
Tak sie zastanawialam ze te blizniakowe brzuszki to takie pilki rosna- no bo moj tez taki okragly. No ale pozniej przypomnial mi sie sliczny okraglotki brzusio Pauli. No i nie wiem jaki z tego wniosek:confused::-).
Tez musze poprosic meza o zdjatko to wkleje i sie pochwale moja pilka!:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry