• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Dziekuje Iwonko;-) Tylko ze tym razem to juz mi jakos ciezko z tym brzuszkiem:baffled:
Ale fajnie ze tez masz Natalke..a propos ty tez masz moje imie, bo ja tez Iwona:-)

reklama
Dzieki dziewczynki, takie mile komplementa, chyba sie zaraz zaczerwienie:happy: Powiem wam ze mam szczescie, ze jeszcze moge w normalnych jeansach chodzic, bo tydzien temu kupilam sobie ciazowe i sa tak niewygodne, ze masakra. Calay czas zjezdzaja mi na dol, nie wiem, moze jak jeszcze troche urosne to przestana sie zeslizgiwac...mam nadzieje:baffled: no chyba, ze ewentualnie jakies szelki sobie do nich dokupie:-D
Barmanka79 u mnie po jednym z kazdego rodzaju, czyli chlopczyk i dziewczynka:-) Przynajmniej na dzien dzisiejszy takie sa rokowania:)

iwee- ja tez podziwiam jesli chodzi o te zwykle spodnie dzinsowe.. ja juz tak jak katarzynak 83 od 4 mc ciazowki,, a co do twojego brzuszka troszeczke wiekszy niz nasze ale wkoncu masz tam dwa scenscia :rofl2: sliczna pileczka:rofl2:

reklama
dokładnie. Ja również marzyłam o bliźniakach..
A było spore prawdopodobieństwo (i od strony mojej mamy, i od strony mojego taty), ale znając moje szczęście albo mojej siostrze się poszczęści, albo udadzą nam się za drugim razem :-D będzie co będzie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry