• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
ja rano mam 93-94 cm a po południu nawet 97-98....
ciekawe od czego to zależy ;)

wiesz myśle że to przez jedzonko czy picie w ciągu dnia :tak:
zresztą zanim każda z nas zaszła w ciąże to też tak było - że miałyśmy inne centymetry rano i inne wieczorem ...

a ja dopiero zmierzę i zważę się w środę ;-) bo to mój dzień na statystyki :-D
(w pon tego nie robię bo po wypaśnym niedzielnym jedzonku plus deserku te cm i waga zawsze jest ciut wyższe :szok: a tak to psychicznie czuje się lepiej :rofl2: )

a to moje kochane 100 cm:-D fotki zrobione dziś na szybko i to po wielkim przebudzeniu męża (były fochy...stąd moja mina, hehe) ;-) Obiecuję w niedługim czasie większą i lepszą sesyjkę:-D

Imagination - i jak mój brzusio?? Wg. mojej gin - na 90% mieszka w nim dziewucha;-)

Załączniki

• brzusio 26 tc.jpg
    brzusio 26 tc.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 97
  • brzusio3 26 tc.jpg
    brzusio3 26 tc.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 98
Dziewczyny, a oto moja Córeczka!! Jednak to dziewczynka!!:tak::-)
Zdjęcia takie sobie ale i tak się pochwalę, a co!:-D Według mnie ma duży nos ale lekarz stwierzdził że to po tatusiu ;-)
DSC03228 m.jpgDSC03230 m.jpg

katarzynak83- kochana gratuluje corci, sliczna dziewuszka :), i wcale nie ma duzego noska! To sa zdjecia usg, wiec zawsze sie rozmazuje i nie mozna idealnie ujac rysów i brak jest szczegolow stad moze takie odnosisz wrazenie, jak dla mnie wyglada slicznie :)

reklama
katarzynak83- kochana gratuluje corci, sliczna dziewuszka :), i wcale nie ma duzego noska! To sa zdjecia usg, wiec zawsze sie rozmazuje i nie mozna idealnie ujac rysów i brak jest szczegolow stad moze takie odnosisz wrazenie, jak dla mnie wyglada slicznie :)
Dziękuje w imieniu Hani ;-):-D Oj ale jestem szczęśliwa że Malutka jest zdrowa!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry