• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

patusia - no wlasnie ze od poczatku niczym nie smarowalam.. hehehe :P
barmanka - jaki duzy sliczny brzunio :rofl2:

a moj kubus od 3 dni ma bardzo aktywne zachoanie,, rusza sie przemieszcza kopie,, obraca.. heheheh zabawny jest:rofl2:

reklama
Dziewczyny, w koncu sie zebralam do tego zdjecia. Pozycja i strój niezbyt atrakcyjne, ale zdjecie bardzo aktualna, bo z wczoraj :-)
(29 tydzien)

Załączniki

• P1010002.jpg
    P1010002.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 112
dzięki dziewczyny za komplementy :tak: :zawstydzona/y:
wiem że jestem duża :-(, znaczy się duży brzuszek mam (rodzinka na mnie wielorybek woła ;-))
ale mężuś mówi że i tak mnie kocha najbardziej na świecie :-) :-) i że jemu te moje kg nie przeszkadzają :-)
hmmm zobaczymy czy tak samo będzie później mówił, albo po kilku ładnych latach małżeństwa ;-)

bazylia ale masz fajną piłeczkę :tak: chyba żadna z nas tutaj nie ma takiego kształtu brzuszka jak twój :-) :rofl2:

no dobrze czy może mi ktoś powiedzieć coś? czy można wykasować posta którego się umieściło??

bo znowu przez własną głupotę (czytaj - zbyt szybka do komputera :-) ) wstawiłam prawie że identyczne posty :baffled:

Bazylia123 śliczny okrąglutki brzuszek. Bo u mnie to też jakoś tak i w brzuch i w boczki poszło. A u Ciebie tylko tak ładnie w brzuszek.

Barmanka wlącz edytuj - potem na dole masz ikonkę usuń - potem w opcjach kasowania zaznacz kasuj wiadomość i potwierdzasz -usuń tą wiadomość

super, zaraz spróbuje , wielkie dzięki :tak::-)
a ty już na nogach? :szok: to ty biedna po ile godzin śpisz na dobę? po 5? :baffled: nu nu nu - żeby było mi to ostatni raz :tak: :wściekła/y: nie dosyć że w ciąży, drugie w domu broi, cały dom na głowie a ta śpi po kilka godz :wściekła/y:
znalazłam kare dla ciebie :tak: (w sumie ty wiesz za co - dla nie wtajemniczonych zapraszam to wątku Nasza Waga ;-)) - zabierzemy ci komputerek :-D no nie na zawsze, oczywiście... na jakiś czas ;-)

super patusia udało się :tak: :tak:
nie to że będę swoje posty kasować, ale czasem człowiek przez rozpęd dwa razy kliknie i pojawia ta sama wiadomość a porządek musi być ;-)

reklama
ja wczoraj byłam u babci i mierzyła mne, bo będzie mi sweterek robić:) na drutach:tak: i po miarze mi wyszło 112 cm w największym miejscu brzuszka, no raczej brzuszyska, a waga 7 na plusie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry