• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Niestety nie- my kolo Londynu- Stamford. A niedaleko mnie mieszka Iwee. Fajnie bo ona ostatnie swoje dziecko rodzila w tym samym szpitalu w ktorym ja bede!
My przeprowadzilismy sie ze Szkocji w tamtym roku w marcu. Tam mieszkalismy 5,5 roku.

Mimo tego zapraszam...:-D:tak:. Moze kiedys przejazdem!
Glaski dla twojej Samanty bo ja juz lece sie polozyc- bo kregoslup niemilosiernie boli. Dobrej nocki- bez zadnych bolesnych skurczow,...........:tak:

a ja jakoś tak...z innej perspektywy ;-)

Załączniki

• Zdjęcie0195.jpg
    Zdjęcie0195.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 69
  • Zdjęcie0193.jpg
    Zdjęcie0193.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 85
hej confi
fajne fotki widze ze coraz wiecej pomyslow mamy!!!!no i super!!!
ja tak ciezko dzis spalam same beznadziejne sny dolina........za pozno jadlam kolacje!!!:(
mam nadzieje ze wy lepiej!!1
pozdrawiam
buzka i glaski dla brzusia

krystyna30 nie jestes sama kochana, ja dziś w nocy tak drętwiałam ze prawie wcale nie spałam :(
dobrze ze jeszcze dziś wolne to może chociaz uda mi się poleniuchować ...
uściski

A oto zdjątka z dzisiejszego ranka :-)
(29tydz.)

Załączniki

• P2270017.jpg
    P2270017.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 113
  • 29tydz - pion.jpg
    29tydz - pion.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 110
Ostatnia edycja:
No No odważnie :) brzuszek śliczny ja nie wiem co mój jest taki mały aż się zaczynam martwić ale podobno niektórzy tak maja może jeszcze go wybije :P a dzidzia podobno większa niż powinna być to nie wiem gdzie ten mój chłopczyk się mieści

reklama
iwona- sliczne wyszlas :rofl2: figurka i buzka po prostu cud miod i orzeszki:rofl2: oczywiscie najcudniejszy brzuszek
jola- ty dziewczyno kochana nic sie nie martw bo akurat wtedy kiedy nasze mamy moja i od imigation rodzily nie bylo usg,, albo byly ale ciazko dostepne, moja mama nawet nie wiedziala ze bedzie miala bliznieta,, nie bylo takich aparatow jak teraz sa.. napewno u ciebie wszytsko bedzie dobrze, a malutkie urodza sie o czasie.. moze glupio zebysmy zrobily z imagination ze mowilysmy o siostrach.. przepraszam../:/ :zawstydzona/y:
confi- co za pomysly,,, wow:szok::-D super zdjatka.. nadawalabys sie na modelke:rofl2:
imagination- ja sie urodzilam 2 miesiace przed ..:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry