• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

madzia- malutki brzunio jak na 30 tydz. no i bardzo mlodo wygladasz.. slicznie..:-D
jola- super :rofl2: ja tez jestem z blizniaczek ale jednojajowych 7 miesiecznych :):happy:
niestety moja siostra nie przezyla:-(
mama bartusia-- jaki duzy ladny brzunio..:-D

reklama
Tikanis, to zupełnie jak u mnie... Siostra obumarła w łonie w 7 miesiacu. Ja urodziłam się prawie 4 tygodnie przed terminem. Też jestem z jednojajowych :-p szkoda, ze nasze siostry zostały Aniołkami, ale widocznie tak musiało być...
Buźka ;-)

Confi, Tikanis- wielkie dzieki- milo mi jak sie slyszy takie komplementy- a tych nigdy nie za duzo zwlaszcza ze z kazdym dniem czuje sie bardziej niedolezna, no i chcialabym zeby to juz niedlugo sie skonczylo. A z drugiej strony to chce aby babelki jak najdluzej siedzialy w brzuszku- wszystko dla ich dobra:tak:.

Tikanis- zmartwilas mnie tym ze twoja siostra blizniaczka nie przezyla:-(. Ja tak sie martwie o to zeby tylko wszystko bylo dobrze!!!!!

jola- nie martw sie to sa wyjatkowe przypadki... u ciebie bedzie wszystko ok zobaczysz...

a z drugiej strony nie powinnysmy pisac takich zeczy innym mamusia bo to niepotrzebny STRES!!!

O kurcze- dziewczyny nie martwcie mnie- bo czarne mysli mi zaraz do glowy przychodza. I tak strasznie ostatnio przezylam to co stalo sie u LILiann:-(

Dzieki Paula- ja chyba zgadzam sie z toba ze lepiej takich rzeczy nie pisac. Powiem Wam ze ja nawet wozka sie boje kupic! bo musimy podwojny no a tak mi czasami do glowy cos glupiego przyjdzie- ze np. cos moglo by sie stac...............kurcze no i znowu zaczelam sie martwic!:baffled::-(

jola- nie mysl o tym wiem ze Tobie z pewnoscia jest ciezej niz nam... ale nie martw sie tym gadaniem... z twojimi coreczkamni wszystko jest ok i bedzie az do samego porodu zobaczysz...urodza sie zdrowe i duze kobitki... kochanie jeszcze ok 9 tygodni i bedziesz je przytulac z calej sily...buzka... dosc zlego myslenia... bo kopniaka dostaniesz...hehehe

reklama
Paula- tak jak bym mojego meza slyszala, ale powiem Ci ze on tez sie strasznie martwi bo jak juz kiedys pisalam jestesmy tu tylko we dwoje no i dwa dzieciaczki naraz. A jak mu powiedzialam o LILIann to od tej pory to juz wogole jest przewrazliwiony- przedewszystkim moimi czestymi skurczami i skrocona szyjka!
No ale ja tu sie uzalkam a Ty sama od poczatku ciazy na zwolnieniu!:no: Obys miala racje i za kilka tygodni obie bedziemy tulic nasze ksiezniczki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry