• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

ankzoc piekny malutki brzuszek, fajnie, dzidzia rosnie a Ty po porodzie bedziesz wygladala jak modelka:)) ze mna do szkoly rodzenia chodzi dziewczynaktora ma termin za dwa tyg i jak bym nie wiedziala ze jest w ciazy nie powiedzialabym!!! aq nie przytyla ani deka...a dzidzia ma podobno juz 3kg...dobre nie??:))

Justyna piekny brzusio!!pepek w srodku:) i chyba tez tylko brzuszek masz co??

a z tym pepkiem to ja juz sama nie wiem, bo jesli pepek jest w srodku to chlopiec tak?? a ja mialam z Bartusiem tak bardzo na wierzchu ze az mnie bolal i chlopak:))
teraz zaczyna mi wychodzic juz , a nie wiem co bede miala wiec zobaczymy, chodz poki co ciaza w 200% inna...

mamo Bartusia nie ma co sie sugerowac pepkiem czy "innoscia" ciazy:tak:;-). Ja rowniez jestem teraz w drugiej ciazy i przechodze ja zupelnie inaczej niz pierwsza (pepek tez jest na wierzchu):tak: i oczekujemy drugiego synusia:tak:, wiec jak nie dowiesz sie na usg to napewno przy porodzie:tak:

reklama
katarzynak83 ja tez słyszałam ,ze po porodzie to przechodzi ale jednak...nie dość ,że czujemy się coraz cięższe i niezgrabne to jeszcze pryszcze , zwariować można...oby do maja ;)

Justyna_0 dziękuję :) czekamy na syneczka ... a raczej już nie możemy się na niego doczekac ;P

Ty także pięknie wygladasz :)

ankzoc jakie śliczne malutkie mieszkanko :D super wyglądasz...pewnie zaraz po porodzie nie będzie nic widać ...zazdroszczę ;)

tikanis jak zwykle cudownie, świetna z Was para :) a chrzesniaczka słodka ja też mam świeżo "wykluta " bratanicę ale na razie nie mam jej zdjęć, bo nie chce maleństwa męczyć fleszem ...jak zrobię to na pewno się pochwalę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry