Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szczególnie młodzi mężczyźni, szeptali między sobą i miałam wrażenie że zaraz zaczną mnie wytykać palcami.... Było mi naprawdę przykro...Ja mam wrażenie że brzusio mi rośnie z dnia na dzień!! Ale wczoraj się zdenerwowałam, byłam na zakupach w supermarkecie i było gorąco, więc miałam rozpięty sweterek i było widać brzuch, bo przecież nie ma się czego wstydzić - to ciąża a nie tłuszczyk... i powiem Wam szczerze że tak ludzie dziwnie zerkali na mnie i na brzusio czułam się jak wybryk natury...Szczególnie młodzi mężczyźni, szeptali między sobą i miałam wrażenie że zaraz zaczną mnie wytykać palcami.... Było mi naprawdę przykro...
Też tak czasem macie, czy ja jestem przewrażliwiona?? Można się do tych spojrzeń przyzwyczaić??
dzieki kochanaizabela- no cos ty nie jest az tak zle!!! super brzusio!!! buzka....