• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Misza rozkoszny brzusio....:-D:-D Jak nam rosną te brzusie...czas leci nie ma co ;-)
Pytasz czy na chłopca...hmmm ja się nie znam, ale najwyraźniej zna się Kokoszka mi powiedziała że chłopiec i się zgadza. :-D Musisz ją zapytać. :-)
Buziaki!!!

to tak jak ja!!!
czasem mam wrażenie, że mój brzychol rośnie skokowo... długo długo nic aż pewnego dnia pojawiają się kolejne centymetry...
nie wiem czy to możliwe ale ja mam wrażenie , że w tym okresie kiedy mi rośnie to gorzej sypiam:sorry:
Ja ostatnio w ogóle mam problemy ze spaniem...caly czas się budzę :crazy: przed ciążą uwielbiałam spać na brzuchu, teraz to jest hmm niewykonalne:sorry: już nie wspominając o tym że coraz częściej mam koszmary albo nieprzyjemne sny i nie mam zielonego pojęcia skąd się to bierze:eek:

Nina27 to zupełnie jak ja... z zasypianiem nie mam kłopotu, ale śpie nie zbyt dobrze, często wstaje, a te koszmary czy wręcz bardzo nieprzyjemne sny mnie juz dwa razy do płaczu doprowadziły. Mój mąż jest wystraszony, że ja płacze przez sen!

maja 33 - dziękuję :) piękny brzusio

isabela - fajna piżamka ;D oczywiście uroczy choć troszkę mało widoczny brzuszek. Ja się nie mogę zebrać do urządzania kącika dla naszego syneczka...ale powoli zaczynam odczuwac syndrom wicia gniazda więc wszystko przede mna ;)

okruszek.emi - piękny , dorodny chłopak :D

misza - sliczny brzusio :D mam porównanie, bo ja na tym samym etapie teraz jestem ;)

ja daję obiecane zdjęcie mojego brzucholka..24 tydzień :) podoba mi się coraz bardziej

Załączniki

• asia 24 tydzień.jpg
    asia 24 tydzień.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 112
reklama
krystyna 30 mam dokładnie tyle samo :)

ja się nie przejmuję rozmiarem brzuszka, poza tym przytyłam dopiero około 5 kilogramów a jestem już bliżej niż dalej ;) ważne ze maluszek rozwija się książkowo i wszystko jest ok ... nadprogramowe kilogramy zrzucimy jak nie bedziemy miały czasu jeść po porodzie ;D

Nina27 też niestety mam problemy ze snem ...ale to przez to ,że dretwieją mi nogi w nocy ;/
nie pomaga zażywanie magnezu ani spanie z poduszką miedzy nogami...i tak budzę się kilka, kilkanaście razy w nocy w efekcie jestem ciągle niewyspana. fakt ,że jeszcze pracuję pogłębia moje zmęczenie niestety

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry