• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Misza wedlug mnie brzuszek na chlopaczka:tak:

Maja, Isabella slodkie brzucholki i fajne foteczki:-D

Confi slodi brzusio:rofl2:moj brzuszek jest mniej wiecej takich samych gabarytow, postaram sie wkleic niedlugo zdjecie..U mnie to juz bedzie 26 tydzien:szok:chociaz wczoraj pani na badaniu stwierdzila ze jestem szczupla i mam maly brzuszek, i dlatego tez wyraznie czuje moja mala:baffled::nerd:wedlug mnie on jest duzyy,...

Okruszek slodki chlopaczek:-D

reklama
Confi ja też pracuję i właśnie najgorsze jest to że całą noc się budzę....a jak pomyślę że muszę wstać po 5 to mi się aż płakać chce......

imagination ...dziękuję to bardzo miłe :)

paula7 wiem ,ze i tak rozstepów nie uda mi się uniknąć,ale robię co mogę ... raz olejek, raz krem na rozstępy ;)

Confi ja też pracuję i właśnie najgorsze jest to że całą noc się budzę....a jak pomyślę że muszę wstać po 5 to mi się aż płakać chce......
ojej o 5 rano :szok: mordercza godzina, ja pod tym względem mam lepiej bo wstaję o 8 ale przy tej czestotliwości budzenia się w nocy zmęczenie jest zapewne to samo...

confi- nie z pewnoscia nie bedziesz ich miala... ja w pierwszej nic nie mialam jedynie rozciagnela mi sie blizna po kolczyku na pepku... i kilka pod piersiami bo dosc pozno zaczely mi rosnac w zawrotnym tepie... ale tez smarowalam sie kremami i oliwka...

reklama
Dziękuję Kochane za komplemenciki o Synku...sama jestem ciekawa do kogo będzie podobny ;-) M mówi, że nosek ma po mamusi :-D a mi się wydaje że usta ma po M. hihihi ...okaże się w maju...

Confi
piękny ten brzusio...i bardzo ładne zdjęcie :-)

Kokoszka koniecznie wklej brzusio ze swoją księżniczką...jestem strasznie ciekawa!:-p

Patusia a Ty kiedy wkleisz swój brzusio???

Teraz rosną nam jak na drożdżach te brzuszki... ;-) wklejajmy wklejajmy... jest już na co popatrzeć i co podziwiać....
Bardzo lubię ten wątek :-D:-D
Pozdrawiam Mamusie i czekam na nowe zdjątka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry