• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

No to w końcu i ja wklejam mój brzusio! To my w 23 tygodniu!
Tak samo jak paula, mam nad pepkiem dziurke po kolczyku!

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    75,7 KB · Wyświetleń: 90
  • 1.jpg
    1.jpg
    75 KB · Wyświetleń: 96
reklama
dziewczyny ale macie piekne te brzuchatki...
takie wielkie ze naprawde jest sie czym chwalic:))
a ja ciagle daleko za wami...22 tydz i 2 dni:

Załączniki

• SDC11499.jpg
    SDC11499.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 87
  • SDC11501.jpg
    SDC11501.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 93
Śliczne brzusie i coraz większe.
Ankzoc dobrze że wkleiłaś swój brzuszek to mi raźniej bo i mój nie jest zbyt duży tylko mniej więcej taki sam jak Twój

Załączniki

• 22tc-2-obciete.jpg
    22tc-2-obciete.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 92
marychna21- jestesmy na tym samym etapie ciązy 23 tydzień :), i mamy takie same brzusie hahah, a ja myslałam, że tylko mój jakis taki nie wyrośnięty ale najwidoczniej taką mamy budowe ciała! Czasami to sie, ąz martwiłam ale na całe szczescie mała radosnie daje o sobie znać, więc wiem , że jest wszytsko wporzadku!

Dziewczynki, sliczne brzuszki, co jeden to większy :tak: Choc są i maluszki mimo swojego 'wieku'... Ja na swój brzuś nie narzekam... Nie jest najmniejszy, ani największy... Ale wiem, ze jeszcze wybije i będzie przeszkadzać coraz bardziej :-p
Może na dniach dodam swoją fotke, choć od tygodnia niewiele się (chyba) zmienił brzuszek :-p

Mamuski ale super zdjecia:-D

Patusia- kurcze super brzus-u mnie jeszcze pepek gleboko i cos czuje ze nie wyjdzie bardziej.Mama, synus i tatko fajna rodzinka z was.Swoja droga tez zastanawiam sie ze musze mojego M wstawic fotke.

Paula- kobitko, ale masz slodki okraglusi brzusio, przeciez ty taka kruszyna, brzuch I klasa :-D

Ankzoc, marychna -pieknosci jakie wy chudzinki jestescie oj zazdroszcze wam:tak:

Mama_Bartusia- no dzidzia rosnie rosnie jak na drozdzach, piekny brzus

No w koncu serja swiezych "wdziekow":-)
Patusia powiem ci ze calkiem sexy ci z takim kraglutkim zgrabnym brzuszkiem;-) A jaki synus przesliczny!! Maz przy was nie ma szans na komplementa:-p Ok. zeby mu smutno nie bylo to on tez calkiem fajny:)
Paula ale ciebie naroslo od ostatniego czasu co wkleilas fotki, suuuper, widac ze dzidzia rosnie jak na drozdzach:tak:
Mama bartusia u ciebie ciezarnego brzusia tez juz ukryc sie nie da.
Ankzoc, Marychna zazdroszcze ze jeszcze tak gibko wygladacie bo ja z moim balonem juz schylac sie nie moge. Wiec korzystajcie z "mniejszych" rozmiarow poki mozecie bo nie dlugo bedziecie za tym tesknic..;-)

marychna21- jestesmy na tym samym etapie ciązy 23 tydzień :), i mamy takie same brzusie hahah, a ja myslałam, że tylko mój jakis taki nie wyrośnięty ale najwidoczniej taką mamy budowe ciała! Czasami to sie, ąz martwiłam ale na całe szczescie mała radosnie daje o sobie znać, więc wiem , że jest wszytsko wporzadku!
Ankzoc nie martw sie. Ja w swoich pojedynczych ciazach az do konca 5 miesiaca praktycznie prawie plaska bylam, az nagle potem tak mnie wywalilo ze przy porodzie brzusio wcale a wcale nie odstawal od norm rozmiarow innych porodowych brzuszkow (dodam ze ja tez jestem szczupla i drobnej kosci). No a teraz juz wygladam ogromna no ale moja dwojka musi sie gdzies pomiescic...:sorry2:

reklama
iwee- ja tez czuję, że nadrobię hahah, ale najważniejsze, że długo mogę się cieszyć, w miarę małym brzuszkiem :) No a co do twojego brzusia to w koncu musi pomiescic dwie male istotki, ktore muszą miec miejsce na fikołki i rozpychanki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry