Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Choc są i maluszki mimo swojego 'wieku'... Ja na swój brzuś nie narzekam... Nie jest najmniejszy, ani największy... Ale wiem, ze jeszcze wybije i będzie przeszkadzać coraz bardziej 

Ok. zeby mu smutno nie bylo to on tez calkiem fajny
Ankzoc nie martw sie. Ja w swoich pojedynczych ciazach az do konca 5 miesiaca praktycznie prawie plaska bylam, az nagle potem tak mnie wywalilo ze przy porodzie brzusio wcale a wcale nie odstawal od norm rozmiarow innych porodowych brzuszkow (dodam ze ja tez jestem szczupla i drobnej kosci). No a teraz juz wygladam ogromna no ale moja dwojka musi sie gdzies pomiescic...marychna21- jestesmy na tym samym etapie ciązy 23 tydzień, i mamy takie same brzusie hahah, a ja myslałam, że tylko mój jakis taki nie wyrośnięty ale najwidoczniej taką mamy budowe ciała! Czasami to sie, ąz martwiłam ale na całe szczescie mała radosnie daje o sobie znać, więc wiem , że jest wszytsko wporzadku!