iwee
Zadomowiona(y)
dzieki dziewczyny za brzuszkowe komplemanta;-)
madzia zdjatko urocze, tak slodko spiaca dzidzia w cieplym i bezpiecznym brzusiu...cudne
foxy na twoim miejscu tez bym skonsultowala badanie z barzdiej kompetentnym lekarzem. Wyobrazam sobie jak musialo byc ci przykro ze tak was lekarz potraktowal... no ale najwazniejsze ze maluszek zdrowy, no i napewno jeszcze go niebawem dokladnie poogladasz u innego lekarza
Imagination brzusio faktycznie juz prawdziwie ciazowy wyskakuje, ladniutki
Jolus to mnie pocieszylas z tymi prognozami na za najblizsze 4 tygodnie
No ale ja wiem ze masz racje, a z doswiadczenia tez wiem ze tak napraaaaawde to brzuch nabiera "prawdziwych" rozmiarow gdzies dopiero po 24 tygodniu, wtedy dostaje takiego naglego kopa i przyspieszenia ze niemal w oczach rosnie (hihi to ci sie odgryzlam
:-)) A na powaznie to damy rade! Mi jak ciezko z moja dwojka, to mysle o ciezarnych mamach trojaczkow...

ojoj.....
madzia zdjatko urocze, tak slodko spiaca dzidzia w cieplym i bezpiecznym brzusiu...cudne
foxy na twoim miejscu tez bym skonsultowala badanie z barzdiej kompetentnym lekarzem. Wyobrazam sobie jak musialo byc ci przykro ze tak was lekarz potraktowal... no ale najwazniejsze ze maluszek zdrowy, no i napewno jeszcze go niebawem dokladnie poogladasz u innego lekarza

Imagination brzusio faktycznie juz prawdziwie ciazowy wyskakuje, ladniutki
Jolus to mnie pocieszylas z tymi prognozami na za najblizsze 4 tygodnie

Ostatnia edycja: