FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Wiesz, jakby Ci to powiedzieć... ja wszystko traktuję jako zdobywanie nowych doświadczeń i poznawanie świata
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodziło o to, że Franulka był ochrzczony z wody przez pielęgniarkę, jak większość wczesniaczków zresztą, i prosiłam o dopełnienie chrztu. Ks na to, że on się nie spotkał, że nie wie jak się takie dzieci chrzci, ze wpisze małego do ksiąg, na papierze będzie wszystko się zgadzało więc...o co mi własciwie chodzi?..
2 mies temu zgodził się po moich prosbach a w ub tygodniu stwierdził, że się rozmyślił..bo jednak..nie wie
Ale nic to. Pojechałam do naszej starej parafii, tu bez problemu i b życzliwie i w ogóle..zupełnie inaczej
I ks od razu wiedział, jak to sie u "takich" dzieci robi:-) A jak to u Was było?I ks od razu wiedział, jak to sie u "takich" dzieci robi:-) A jak to u Was było?