Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co do całej tej akcji to nie wiem co ci napisać, dobrze że nie skończyło się tragedią, oczywiście przeczytałam to mężowi i powiedział że rozniósł by ten szpital razem z pielęgniarkami, a ze skargą nie szedł by do ordynatora tylko do dyrektora szpitala. Wiesz, mam nadzieje że pozwolą ci przenieść małego do innego szpitala bo tam gdzie teraz leży to... brak słów...
i jedną dziurkę ma większą:-( no ale jest jeszcze na tyle mały że wszystko się jeszcze wyrówna;-)

Dzielna jesteś babka, więc Twój synus to dzielny i waleczny facet
!! Waga jest cudowna, juz chyba można sobie pozwolić na odliczanie do wyjścia , co?
Widzę że mały jest zaiuntubowany przez buźkę, Aleks miał rurkę w nosku i wiesz przy ostatniej intubacji rozerwali mu troszkę ten noseki jedną dziurkę ma większą:-( no ale jest jeszcze na tyle mały że wszystko się jeszcze wyrówna;-)