maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Same dobre wieści i tak ma być 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

za naszych czasów to dawałm Alprem takie dla wczesniaków wtedy było w ogóle było wszystko inaczej nie było ciuszków dla wczesniaków ani pieluch mój syn w szpitalu nosił pieluszki dla lalki były z atestem a udało mi się wtedy tanio kupić i miał pierwsza koszulkę i czapeczkę tez dla lalek wtedy wchodziła lalka baby born i miała ona idealne wymiary co mój Maciej :-)
). Nie jestem w stanie całego badania opisać. W każdym razie spytałam panią dr pod koniec jak by podsumowała stan Frania na ówczesny moment. Pani dr powiedziała, że mały jest w takim stanie, że ona np nie wpisałaby już w epikryzie zagrożenia dzieciecym porazeniem mózgowym!! Vojta czyni cuda:-) Dalej mamy oczywiście rehabilitowac małego, podawać witaminę B6 i luminal. Właśnie - momentem decydującym będzie odstawienie luminalu. Jeśli drgawki nie wrócą, bedzie dobrze. Na podstawie mojego opisu pani dr stwierdziła, że to co ma Franiu teraz, to najprawdopodomniej mioklonie. Zobaczymy. Jeszcze 2 tygodnie luminalu i bedziemy wszystko wiedzieli. Gdyby drgawki wróciły pani dr kazała do siebie dzwonić na komórkę. Zastanowimy się wtedy co dalej.