reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Kasiu, dziękuję. Też w to wierzę:-)

Wczoraj zrobiło się późno i w rezultacie zdjęć nie wkleiłam, robię to więc teraz.

Wczoraj Franula w pewnym momencie spojrzał na mnie tak:

KXfx66I9gT5AobFbTX.jpg

Trwało to chwile, lecz...chwilo trwaj:biggrin2:
Wygląda na to, że pierwsze efekty turnusu się pojawiają..:biggrin2:

Potem zaczęłam z krasnalem ćwiczenia - zabawy i ... w pozycji, w której jeszcze przed turnusem po 2 sekundach leciał na pyszczek wytrzymał z pół minuty!!!!!!:biggrin2: Bez niczyjej pomocy! Czekał az zrobie zdjęcie i dopiero potem mu się łapki i nóżki rozjechały;-) Oczywiście te nóżki to ja musiałam podgiąć - jedno z ćwiczeń. Taki podpór przed turnusem Franuś miał tylko na wałku a teraz... :biggrin2:Dumna jestem z krasnala jakniewiemco :biggrin2:
yVE4baHgGdZYJrQbfX.jpg

reklama
FRANKO Gratulacje! I oby do przodu. Pamietam jak mlody robil postepy, a ja cieszylam sie jak glupia, jakby wlasnie nauczyl sie chinskiego:-). Mamy zdrowych dzieci nie wyobrazaja sobie jaka to radocha, kiedy mycha przekreca sie sama na brzuszek, albo zaczyna raczkowac. Trzymam kciuki za kolejne postepy! Wytrwalosci FraniowaMamo i zdrowka dla Franulka.

Chrzest dopełniony:)
Franus jakby wyczuł powagę chwili. Gdy tylko ksiądz zbliżył się do niego, by go namaścić od razu spoważniał. Potem spokojnie oparł sie pleckami o chrzestną (trzyma go tu na rękach, obok chrzestny) i doczekał spokojnie do końca uroczystości.. Zupełnie jakby wiedział, że to taka ważna chwila:)

FmIrFbFTtxJTFYC29X.jpg

A tu moje dwa robaczki razem. Zdjęcie robione u fotografa tuz przed uroczystością.

sqcua9b8RcUsRzaFSX.jpg

Teraz musze lecieć, wieczorkiem, albo jutro dopiszę jeszcze kilka słów.

reklama
Do góry