reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Bardzo wazne jest dla mnie też to, ze Franiu podczas turnusu pracuje ze świtnymi pedagogami.
Tu terapia ręki z ciocia Moniką

I96bfoZgevA723RT4B.jpg

i absolutnie rewelacyjna ciocia Agnieszka (zajęcia z pedagogiem)

B7cR0YJmiWxBbWTQPB.jpg

Powyższe zdjęcie jest to tyle wazne, że Franiu nie był w stanie dotykac piachu.. Nie tolerował w ogóle tej materii.. A tu, ostatnie zajęcia i...szał!:tak:

reklama
I ostatnie dwa zdjęcia

Nauka raczkowania (Boze, jaki on był padnięty po "przejściu" 3 długości materaca.. rył nosem po materacu dosłownie..)

WspQyDoYZbIcSa6qwX.jpg

I ostatnie zdjęcie:
Franus usypia zawsze wtulony w swój ukochany kocyk (który dostał zresztą w prezencie od swojej pani dr z IMiDz). Tak się wtulił któregoś dnia na turnusie..

0rCygbB1UyafCasjdB.jpg

Mam nadzieję, że TVN da nam pieniądze na turnus w grudniu.
Wtedy tez Franula ma mieć zdejmowaną miarę na buciki do pionizacji (do ośrodka przyjeżdżają pani z firmy Piedro i zdejmują miarę dzieciom), wtedy od turnusu lutowego krasnal mógłby mieć ćwiczenia w butkach.

No na pewno jest zmęczony.. dlatego własnie przez 2 tygodnie po turnusie dzieci nie moga mieć rehabilitacji. W tym czasie też wychodza efekty turnusu. Dla nas to zawsze b radosny czas - jakbyśmy codziennie czekali na prezent od sw. Mikołaja:tak:

BRAWA dla Franuli! Niesamowity jest! Jestem baaardzo ciekawa co wspanialego przyjdzie po tym turnusie. Skoro juz w pierwszy dzien po widac takie efekty? :-) Franio idzie w gore :-D rewelka! Grzebie widze przy sprzecikach okołotelewizyjnych ;-) mały majster złota rączka wam rośnie

Szczerze powiedziawszy jestem zmęczona, ale to nic, oby postępy były:)

Kari, czytałam regularnie, co u Was. Z Adaśka tez niezły czempion rośnie:)

Dzięki dziewczyny:)

Franiowa moj jest poskramiaczem kabli. znajdzie chocby tylko kawalek gdzies wystawal. Gryzie je jak myszka wiec musze pilowac zeby wszystko bylo pochowane. idzcie faktycznie odpocznijcie... czekaja was wspaniale 2 tyg ;] bez rehab i z postepami.

reklama
Do góry