reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Serdecznie Wam dziewczyny dziękuję:)

Dojechaliśmy do domu po prawie 10 godz jazdy, co można określic jako "szybką podróż" (bez tirów itd). Do wawy jechaliśmy jakieś 3 godz dłużej.. Jak pomyśle ze za niecały mies kolejne pakowanie to ...

Zapomniałąm napisać, ze po CZD krążą pogłoski o likwidacji rehabilitacji.. Mówia o tym wszyscy.. W XI jek byłam z małym w CZD zlikwidowano połowe łóżek na oddziale u góry, wtedy obiecywano zwiększenie miejsc na oddziale dziennym i dopłaty do hotelu (teraz za 1 nocleg płacimy 70kilka zł). Od poczatku nie wierzyłam w te dopłaty.. A tu teraz taka informacja.. W takich chwilach nachodzi mnie gorzka refleksja: może w takim razie należy zlikwidowac OIOMy noworodkowe? No bo po co one? Po co?? Żeby ratowac dzieci a potem niech rodzce się patrzą i rozpaczają, że nie ma komu pomóc ich dziecku?? Brak słów..

Ide spać, bo ledwie na oczy patrzę już

Oooo, nie karmisz już???:)
Mój mąż uświadomił mi dzisiaj, że jutro mamy 13 rocznicę ślubu.. Zapomniałam na śmierć! Wszystko postawione na głowie:)

Kochanie, umknęło Ci coś, nie karmię już jakiś czas....jak przestałam od razu pojawiła się seria zapaleń oskrzeli... ale nieważne, nie umiem zdać dziś egzaminu. zapamiętałam umowę i "rzuciłam karmienie" przed wakacjami. a po prawdzie Seba sam rzucił:):):)

Aga cudnie !!!
na pewno bardzo przeżyłaś wizytę u psychologa bo jak napisaąłś o swoich emocjach to i mi się łezka zakręciła:)
zróbcie sobie koniecznie jakiś niedzieciowy przent z okazji rocznicy!!!

NIe było mnie tutaj cały weekend, a tu takie wspaniałe wieści! Super, to mało powiedziane!!!Agnieszka należą Ci się ogromne gratulacje!!!! Cieszcie się teraz spokojem w rodzinnym gronie. I oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!! My swoją mamy równo za tydzień ;)

reklama
Do góry