reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Franulek ma takie skoki rozwojowe, tzn od dłuższego czasu był spokój..nic spektakularnego sie nie działo. Ostatnio grudzień ub roku był taki bogaty w wydarzenia - ale to też było po turnusach. Wydaje mi sie , ze sposób na Franka to własnie turnusy, że ta ilość bodxców, które otrzymuje sprawia, że tak idzie do przodu. Zawsze po turnusie dajemy mu 2 tygodnie absolutnego spokoju bez terapii, bez rehab, żeby mózg mógł zaimplementowac wszystkie bodźce.
No to się biorę za Allegro - to apropos turnusów:)

reklama
Aga super;-) Ja wierze w Małego Wojownika, jeszcze jak go osobiście poznałam, nie wiem czemu ale jest taki blisko mojemu sercu. Kochany chłopaczek;-) i pewnie zaskoczy Cie jeszcze niejdnym szybciej niz sie spodziewasz, ja w Niego wierze z calych sił:):):)

Ale numer, Franek goni Paulę :tak::tak::tak: Nie zachęcaj go ale jak sam poczuje, że da radę, niech sobie pochodzi. Ja tak robię, mała zrobiła raz 5 kroczków bez podpórki i dalej nie kombinuje bo chyba czuje, że jeszcze nie jest gotowa. Franek dla twojego świętego spokoju pokazał, co potrafi i to jest super :tak: Jeszcze trochę, już jest coraz bliżej :tak:

Ja nie mogę tak nagrać lalki, bo jak tylko zobaczy tel to rzuca wszystko i leci do mnie ;-)

No to teraz powiem publicznie - wczoraj u nas w domu był zlot czarownic:tak: Zaczarowały mi ciotki dziecko;-)

Edit:
Oczywiscie były to BB-ciotki;-)

Ostatnia edycja:
super!!! Franiu jest WIELKI!!!!-obejrzalam teraz filmiki poprostu swietnie bardzo sie ciesze.Karolinka patrzyla ze mna i obejrzalysmy "stary"filmik jak Franek sie smieje ,musialam kilka razy wlaczac co tak sie usmialysmy

reklama
Franula śmieje się tak do dziś:tak: Jeden z jego ataków śmiechu nagrałam na komórkę i ustawiłam sobie jako dzwonek. Teraz jak ktoś do mnie dzwoni, to od razu odbieram z uśmiechem na ustach:tak:

Dziękuje Wam, ze tak nam kibicujecie i cieszycie się razem z nami:tak:

Do góry