reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Witam wszystkie lipcowe brzuszki ;)
Postaram się wrzucić tu jakieś moje zdjątko, ale to jak mojego mężusia przekonam bo jak na razie mówi że nie mam brzucha i mam się nie wygłupiać.

reklama
Nie przejmuj sie Tasha moj tez tak mowil ale w koncu nagadalam mu , ze moze pozniej bede brzydko wygladac spuchne albo cos i dal sie namowic na mala sesje zdjeciowa ;) Wlasciwie przez naszego malego skarba mialam pierwsze swoje pierwsze zdjecia na ktorych jestem sama (no z malenstwem jeszcze)

_568282_n.jpg

no cos sie w koncu udalo ;D
_568284_n.jpg

14 tydz.

Aneczka,naprawdę artystyczne masz te zdjęcia,przepiękne!I wogóle jaki już brzusio okrąglutki...Też chcę taki ale u mnie jakoś wolniej rośnie:( Naprawdę śliczna z Ciebie mama!

reklama
AneczkaK Twoj brzunio jest przepiekny, przecudny, taki wzruszajacy... a do tego te zdjecia.... Sam miod...

Do góry