Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
:-)chyba za duzo jem :-)ale nic na to nie poradze jestem glodna to jem
Wczoraj wyczytalam ze kobieta nie powinna przytyc wiecej niz 20 % co do wagi przed ciaza to moge jeszcze 13 kg hi hi
Ja tak sobie patrzę i patrzę na ten mój brzuch i coś tam zaczynam dostrzegać. U dołu nie da się go już wciągnąć. Spytałam męża i potwierdził, ale nie wiem czy przypadkiem nie dlatego by mi sprawić radość
co do przytycia w ciazy to ja w pierwszej przytylam az 19kg a nie mialam poczucia zeby mduzo jadla...
No i zostaly mi 4kg po tej ciazy tak wiec teraz mam nadzieje, ze na 10kg moj przyrost wagi sie zakonczy...
Z tymi brzuszkami jest bardzo różnie. Patrzę teraz na styczniówki, jedne mają już śliczne kuleczki a inne prawie płaskie. Ciekawe jak szybko mi urosnie. Dziś cały dzień mnie kłuje po bokach, pewnie się rozciąga;-)