• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Te włosy mu tak sterczą same z siebie:tak:! Przy Matim ileż się natrudziłam, żeby miał małego jeżyka na roczek...doopa:wściekła/y:! Zaraz się kładły na gładko, a Danielowi na gładko się nie da:no:. Przyklepie mokre włoski jeszcze do skóry, noszę młodego, żeby leżały zgodnie z grawitacją:-D i co? Ledwo wyschną i stają jak antenki:-p.

Renia przestan sie mazac i chwytaj za nozyczki :P lepiej by Mikos mial krotsze a schludne wloski niz dlugie wchodzace do slicznych oczek i 5 dluzszych, 10 dlugich i 25 krotkich :D nie obcinaj mu od linijki tylko chwyc, zakrec i ciachnij :D bedzie wygladalo naturalnie a nie bedzie sie meczyl, ja wlasnie Arlenie obciachalam dzis bo jej na uszka 5 dlugich wloso zachodzilo i grzywka jej sie rozdwajala na boki przez co wygladala jak pan Zenek spod kiosku z piwem ;> ciacham by sie wszystkie wyrownywaly i rosly ladnie w coraz gestsza fryzurke :D

Renia przestan sie mazac i chwytaj za nozyczki :P lepiej by Mikos mial krotsze a schludne wloski niz dlugie wchodzace do slicznych oczek i 5 dluzszych, 10 dlugich i 25 krotkich :D nie obcinaj mu od linijki tylko chwyc, zakrec i ciachnij :D bedzie wygladalo naturalnie a nie bedzie sie meczyl, ja wlasnie Arlenie obciachalam dzis bo jej na uszka 5 dlugich wloso zachodzilo i grzywka jej sie rozdwajala na boki przez co wygladala jak pan Zenek spod kiosku z piwem ;> ciacham by sie wszystkie wyrownywaly i rosly ladnie w coraz gestsza fryzurke :D

A widzisz bo ja taki mazak jestem :-) Kurcze ale tak pomyślałam ostatnio że może mu nie obcinać bo jak on tak ciągnie sobie klejnoty że aż ciary mnie przechodzą to może będzie dziewczynką i długie włoski się przydadzą :-) hihihi

Jak sobie klejnoty ciągnie to ewidentnie facet!!!
Tylko oni tak bez pruderyjnie za krocze się łapią!
Mnie też było szkoda obcinać, ale lepiej obciąć, niż ma w oczki wpadać. Zaczesz na czółko i ciachnij tylko tyle żeby nie wpadały.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry