reklama

Spotkania grudniowych mam !!!

reklama
To co poznanianki ? Tak zeby wszystkim odpowiadalo... Tydzien 2.11 - 5. 11? (Nie wiem Gosia B. czy o ten ci wlasnie tydzien chodzilo), Narazie nie mam planow na ten wlasnie wiec mi kazdy dzien pasuje od wtorku do piatku (bo poniedzialek swieto), godzinowo tez sie moge dostosowac. Piszcie, piszcie! :) A na prv wysle potem w ktorym miejscu knajpka zeby zbyt publicznie nie rozglaszac :)

Ostatnia edycja:
To co poznanianki ? Tak zeby wszystkim odpowiadalo... Tydzien 2.11 - 5. 11? (Nie wiem Gosia B. czy o ten ci wlasnie tydzien chodzilo), Narazie nie mam planow na ten wlasnie wiec mi kazdy dzien pasuje od wtorku do piatku (bo poniedzialek swieto), godzinowo tez sie moge dostosowac. Piszcie, piszcie! :) A na prv wysle potem w ktorym miejscu knajpka zeby zbyt publicznie nie rozglaszac :)

to ja się dogadam z mężem kiedy zaczyna pracę i co jest do załatwienia jeszcze w przyszłym tygodniu i dam znać, który dzień najbardziej pasuje :)

ja to jakaś ślepa jestem - w ogóle tego wątku nie widziałam...
No nic- ja oczywiście też na poznańskie się piszę - przyszły tydzień jak najbardziej mi odpowiada - najbardziej czwartek/piątek ale pozostałe dni też dam radę więc się dostosuję. Dawno już nie jadłam takich pysznych lodów z duuuużą ilością owoców i jeszcze większą ilością bitej śmietany

a ainah tu zagląda? bo ona też pisała, że chętna na spotkanko tylko jakoś rzadko ją widzę. tak więc koleżanko droga jak tu wskoczysz to napisz czy ci przyszły tydzień pasuje :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry