• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Buzc na pierwszym zdjeciu to powiedzialabym ze to starszy brat Hubcia:tak:
Smile przystojniak i do tego radosny:-)Same zalety;-)
Sun ja to bym ta twoja gwiazdeczke wysciskala za wszystkie czasy a ta buziolka...no brak mi slow.Pamietam zdjecie z usg i zarys buzi byl identyczny jak teraz:tak:Takie drobniutkie rysy.Cudna:-)

reklama
Asia, to prawda - mam tą fotkę z usg jak była profilem i jak się urodziła to była identyczna :)
krolcia - no na urodziny się przyda, ale umiejętność ta została pozyskana i jest wykorzystana przy 'graniu' na harmonijce ustnej

Smile - super chłopak:)) a powiedz, po arbuzie wszystko ok?? bo ja bym juz mojemu tez dała, ale zawsze się boję, czy nie zaszkodzę:(( przy młodej byłam jakoś bardziej odważna chyba ;-(

Sun - sliczna księżniczka!!!! pokazuj ją i pisz częściej!

smile mogę zarezerwować tego przystojniaka dla mojej księżniczki ?? :-)

Ha-NN-aH już go chciała... ale możecie się podzielić :D

Smile - super chłopak:)) a powiedz, po arbuzie wszystko ok?? bo ja bym juz mojemu tez dała, ale zawsze się boję, czy nie zaszkodzę:(( przy młodej byłam jakoś bardziej odważna chyba ;-(

Nic, a nic... jedynie krzyk jak go zabraliśmy ;)... W sumie tam więcej wody niż czegokolwiek innego...

Asjaa, u nas arbuz też już chwilę temu był wprowadzony - super sprawa na dziąsła: zimny, da się podrapać, a jeszcze mnóstwo soku :) Tylko trzeba uważać na odgryzane kawałki - Franek je chomikował w policzku i potem po całym pokoju rozrzucał ;)

reklama

No podzieli się z kolegami i zostawi sobie jedna niuniusię,tylko nie wie którą bo wybór trudny bardzo:/

Asjaa, u nas arbuz też już chwilę temu był wprowadzony - super sprawa na dziąsła: zimny, da się podrapać, a jeszcze mnóstwo soku :) Tylko trzeba uważać na odgryzane kawałki - Franek je chomikował w policzku i potem po całym pokoju rozrzucał ;)

Hehehe nie zły aparat z Franolka pysiunio :*.Mój ostatnio dostał kiwi :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry