• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Smile, jestem w szoku na tak ciemną karnację Antka. ;-)
Ja też... :) Wszyscy mnie się pytają czy ja go tak na słońce wystawiam czy o co chodzi, że on taki "ciemny" :P... a on taki już się urodził.

Smile, Antoś ma piękne usta. Będą dziewczyny szalały, oj będą ;)
A wiesz, że mój drugi syn będzie miał na imię Antek?:)

Mam nadzieje, że mu takie zostaną do dorosłości ;)... A co do imienia... Antek miał być Frankiem :D... Jest Antoni Julian... Drugi będzie miał Franciszek :)

Śliczny z niego chłopiec. Uwielbiam takie ciemne dzieciaczki:tak:. To już trzecie takie ciacho na forum(takie fajne ciemnookie, ciemnowłose i ciemnocerowe:-D:-p hihihi).

Zawsze mi się podobali mężczyźni w typie Italiano:rolleyes2: a trafił mi się za męża blondyn:dry:. Mażyły mi się takie ciemne dzieci:rolleyes2: a mam dwóch siwych:laugh2:. To sobie chociaż na Wasze popatrzę i nawzdycham:tak:.

Jeszcze trochę Pucka ;) Ostatnio mało zdjęć robię, więc co mam, to wrzucam :)

Historyjka obrazkowa - Franek Demolka w akcji

Franek: A co mi zrobisz, jak to włożę do buzi?
Mama: Nie włożysz...

Franek: Ja nie włożę? Ja nie włożę?

Franek: HA!

I jeszcze akrobacje :)

Wywalił całe pudełko nowych chusteczek... Ale włożyłam je z powrotem - będzie wycierany zaślinionymi jak się nie umie grzecznie zachowywać ;)

O moja tez robi to co Franek z chusteczkami. jak dorwie, to wyjmuje jedna, wkalda do buzi, wypluwa i tak az do konca opakowania ;) dzis sie dorwala, ale na szcescie w pudelku byla resztka :D

reklama
Jak to dobrze czasem wkleić zdjęcie :) Człowiek się dowiaduje, że jego dziecko nie jest dziwne i że inne też lubią chemię ;) A jak Pucek potem pachnie cały dzień tymi chusteczkami - jak naperfumowany ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry