Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jedną plamkę ma zaraz nad nosem i przepoławia mu czoło na półTutaj na zdjęciu widac:
Zobacz załącznik 317066
Teraz już mniej widać bo troszkę zbladła a druga plankę ma z tyłu glowy, bardziej wyraźną ale włoski zasłaniają.
Położna mówiła, że znika do roku czasu więc mam nadzieję, że tak będzie ;-) A swoją drogą śliczne nazwy mają "pocałunek anioła", "uszczypnięcie bociana" ;-)Wiolcia, prawie identycznie jak Adaś tylko nasz ma mniejszą na czółku, z tyłu główki ma plamę "czerwonego wina", dośc spory ten naczyniak ale licze na to, że zblednie, jak nie to bedziemy laserować albo moze tez wloski przykryją no i jeszcze ma delikatny Pocałunek aniołka na prawej powiece ale jak ma otwarte oczka to prawie nie widać;-)
cudne ma te włoskiMam już 2 tygodnie
![]()
![]()
![]()

moja też niała taką plamę na czole przy porodzie ;-)Jedną plamkę ma zaraz nad nosem i przepoławia mu czoło na półTutaj na zdjęciu widac:
Zobacz załącznik 317066
Teraz już mniej widać bo troszkę zbladła a druga plankę ma z tyłu glowy, bardziej wyraźną ale włoski zasłaniają.
uroczy bobasek aż chciało by sie go schrupać :-)
ślicznotka z tej mojej imienniczki :-)a to moja Ala-probuje czy mi wejdzie zdjęcie jak przejdzie wstawie aktualniejsze jak zgram z aparatu...
a to moja Ala-probuje czy mi wejdzie zdjęcie jak przejdzie wstawie aktualniejsze jak zgram z aparatu...