Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ewa - YouTube - Zaginiony lew cz.1 gon mnie Kochana, goń! Wiesz, że ja jeszcze nie skończyłam rodzić, hehe
gon mnie Kochana, goń! Wiesz, że ja jeszcze nie skończyłam rodzić, hehe
Franek wymiata!!!!!!
ewelinka słodki papusiol:-)
Bodzinka Fifi też fajny papulasek, słodziak, ale zdjęcia muszą być większe! ;pp
A tu moja Mila
22 stopnie to i tak sporo. mu mamy miedzy 20 a 21 w pokojach. w lazience troche wiecej.
Franek - jak lew skwarek - znacie bajke?
sarka - jakie włoski!! super Milka wygląda w rózach i bielach!!
nasza fotka - ja w dwóch kitkach, Wikunia-mama i Adaśko zajęty matą
anylopka widze ze sie w trojeczke relaksujecie:-) mata wydaje mi sie super i wlasnie taka chciala Noelowi sprawic jednak chrzestny sie pospieszyl i kupil mu fisher price ocean cos tam...i powiem szczerze ze na poczatku nie byl zaiteresowany jednak teraz bardzo go zajmuje ta matka, a rybki i lapanie ich to jego jedno z ulubionych zajec(po za jedzeniem)Zobacz załącznik 323214
![]()
zawsze chciałam trójkę, ale chciałam tez bliźniaki, więc może będzie 4A ile kochana maluszkow planujesz? podziwiam cie i rezte kobiet ktore maja po kilkoro dzieci przy jednym jest tyle roboty a co dopiero jak ma sie 2 albo wieksza gromadke:-)
licze na to że mnie dogoniszMam zakaz od ginekologa na rokZresztą sama też bym sobie tej wątpliwej przyjemności zajścia od razu w drugą ciążę nie zafundowała
Ale kiedyś Cię dogonię - na sto procent
![]()
nawet urodzeni tego samego dniaEwaSarka Twoja niunia to mogła by tworzyć parę bliźniaczą z moim MikuniemCudna jest :*
nawet urodzeni tego samego dnia![]()