Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Farbki do twarzy kupiłam Julii na bal karnawałowy no i teraz odkrywam swój nowy talent i ją od czasu do czasu pomaluję jak poprosi:-) no i dziś właśnie zamarzył jej się motylek. Jakby co zawsze mogę stanąć w sezonie na bulwarze i sobie dorabiać;-);-);-)Joamar- dołaczam się do zachwytów Sun - świetnie sobie Madzia pogryza:-):-):-)
No i chwal się, bo masz czym - piękne córeczki!!
A starsza to z jakiej okazji tak świetnie pomalowana???? (i gdzie to malowidło zostało zrobione?)
my zrobiliśmy tak samo, bo wolę jak się paćka takimi farbkami, niż moimi kosmetykami. mamy też takie balony i płytę z instrukcą jak robic różne zwierzaki - będziemy dorabiać na kinderbalach, jeśli nas kryzys najdzie, bo niexle mi idzie to balonowe skladanieFarbki do twarzy kupiłam Julii na bal karnawałowy no i teraz odkrywam swój nowy talent i ją od czasu do czasu pomaluję jak poprosi:-) no i dziś właśnie zamarzył jej się motylek. Jakby co zawsze mogę stanąć w sezonie na bulwarze i sobie dorabiać;-);-);-)
lejesz miód na moje serceAntylopka fajne zdjęcie a córcia to chyba do Ciebie bardziej podobna.