Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewa nie chcę się martwić ale u nas bodziaki były do 80 rozmiaru od czasu nauki nocnika bodziaki się nie sprawdzają - Ania nie potrafi ich zapinać rozpinać jak chce na nocnik, chociaż wiem że niektóre mamy jeszcze w tym wieku lubią zakładać bodziaki na noc, więc może jeszcze nie wyrzucisz tego bodziaka... ale u na s w nocy to normalna piżamkaWrublik, rozwaliła mnie ta historyjka
Rozmiar Twojej Ani przypomniał mi pierwszego bodziaka, jakiego kupiłam FrankowiNie miałam pojęcia, jak duży (jak mały
) jest noworodek ani co znaczą napisy na metkach. W szafie leży więc bodziak w rozmiarze 98
Może go mole nie zjedzą
![]()
Ewa nie chcę się martwić ale u nas bodziaki były do 80 rozmiaru od czasu nauki nocnika bodziaki się nie sprawdzają - Ania nie potrafi ich zapinać rozpinać jak chce na nocnik, chociaż wiem że niektóre mamy jeszcze w tym wieku lubią zakładać bodziaki na noc, więc może jeszcze nie wyrzucisz tego bodziaka... ale u na s w nocy to normalna piżamka
ale przy pierwszym dziecku gdyby nie pomoc szwagierki też bym nakupowała ubranek w najprzeróżniejszych rozmiarach...
Ewa nie chcę się martwić ale u nas bodziaki były do 80 rozmiaru od czasu nauki nocnika bodziaki się nie sprawdzają - Ania nie potrafi ich zapinać rozpinać jak chce na nocnik, chociaż wiem że niektóre mamy jeszcze w tym wieku lubią zakładać bodziaki na noc, więc może jeszcze nie wyrzucisz tego bodziaka... ale u na s w nocy to normalna piżamka
ale przy pierwszym dziecku gdyby nie pomoc szwagierki też bym nakupowała ubranek w najprzeróżniejszych rozmiarach...
Gwiazdeczka śliczny chłopaczek, fajne ma paputki, ja jakoś dla Wiktorii nic nie mogę znaleźć, chodzimy w ciepłych pluszowych skarpetkach