reklama
agaj44
Fanka BB :)
SMile
Dzięki kochana za zainteresowanie moim pytaniem
) Tylko problem w tym, że mi nie pojawia się możliwość wgrania z kompa tylko wyskakuje pojedynczy komunikat "POdaj adres URL...." Tyle....nie wiem co się stało, bo dodawałam już tutaj zdjęcia i właśnie takimi krokami jak Ty, ale wtedy miałam opcje takie jak pokazujesz i z kompa i z netu...:/ Nie wiem co się stało...
Dzięki kochana za zainteresowanie moim pytaniem
Elena
Grudniówka 2010
To ja się pochwalę moim maleństwem
Zobacz załącznik 352219Zobacz załącznik 352220Zobacz załącznik 352221Zobacz załącznik 352222Zobacz załącznik 352223
1 i 2 robione jakiś miesiąc temu.
3 robione 2 tyg temu.
4 robione tydzień temu.
5 robione jak miał chyba 1,5 miesiąca![]()
Fajny chłopaczek. Ma taką inną urodę.
Głosny śmiech do brata :-)mdzisiaj nagrane :-)
YouTube - Śmiech :-)
Nic dodać, nic ująć - super chłopaki.
Elena
Grudniówka 2010
mamolka... mata jak mata. Wyjęłam jedną nóżkę z rogu, bo mały się chwytał i próbował usiąść. Ciągnął się tak śmiesznie w górę. Teraz jak ciągnie to pałąki się przewracają na niego :/ ... Ja tam się bałam jak pierwszy raz zobaczyłam co się stało, ale mały wybuchnął śmiechem. Mały odkąd nauczył się robić kółka co chwile leży na panelach albo na dywanie![]()
A tutaj jeszcze kilka...
Zobacz załącznik 352388Zobacz załącznik 352389Zobacz załącznik 352390Zobacz załącznik 352391
1 robione jak miał chyba 3,5m
2 robione jak miał 1,5m
3 robione jak miał 3m
4 kilka jego min, które robi![]()
Faktycznie duży i podobny do Ciebie.
Smile sliczne ma usteczka i cała mama..Az zazdroszcze.
Agaj ja wrzucam fotki na żabe ImageShack
Agaj ja wrzucam fotki na żabe ImageShack
SMile
Dzięki kochana za zainteresowanie moim pytaniem) Tylko problem w tym, że mi nie pojawia się możliwość wgrania z kompa tylko wyskakuje pojedynczy komunikat "POdaj adres URL...." Tyle....nie wiem co się stało, bo dodawałam już tutaj zdjęcia i właśnie takimi krokami jak Ty, ale wtedy miałam opcje takie jak pokazujesz i z kompa i z netu...:/ Nie wiem co się stało...
Może zmieniłaś przeglądarkę albo brakuje Ci jakichś wtyczek. Ja w Mozilli mogę ładować też z komputera - i w ten sposób dodaję zdjęcia, ale na co dzień korzystam z Chrome i tu mam tylko opcję podania URL.
U
użytkowniczka r
Gość
Hejcz Super przystojniacha z synka :-)
Bodzia Nie ma foto :/
reklama
Elena
Grudniówka 2010
Hejcz Super przystojniacha z synka :-)
Bo to tylko adres strony, gdzie można wrzucać zdjęcia.
Podziel się: