• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Dziewczyny, dzięki za pomoc. Najskuteczniejsza okazała się pomoc Ewy:) Jednak o przeglądarkę chodziło, bo używam chrome a w mozilli poszło. I oto przedstawiam Wam Lenkę
l2.jpgIMG_02487.jpgLLLL.jpgLLL.jpg

Śliczne bobaski:-).
Renczysia mój też nie ciamka, ale myślę, że to wina tej dużej ilości fałdek:-D! He he!

Heheh dokładnie,póki co rączki mu nawet wystarczają,ale nogi już mu się podobają od kilku dni tylko jeszcze mu trudno wykombinować coś z nich :-)

Hejcz, Agaj śliczne maluszki. Takie małe śmieszki ;-) My też mieliśmy się wybrać na basen, ale jakoś czasu Tatusiowi brakuje żeby iść z nami, a bez Taty nie chcemy debiutować.

Zdjęcie0808.jpgZdjęcie0752.jpgZdjęcie0811.jpg

Mój mały stopy odkrył kilka dni temu.. Teraz jak tylko wyczuje, że nie ma skarpetek to się za nie łapie.

Zdjęcie 1 z dzisiaj
Zdjęcie 2 z przedwczoraj
Zdjęcie 3 z dzisiaj

Mały teraz wchodzi w etap modowych szaleństw. Ciotka kupiła mu 8 par jeansów, 6 koszul, 12 wystrzałowych bodziaków z k. rękawkiem w rozmiarze 80... Zrobi furorę na mieście :D

Smile, na tym pierwszym zdjęciu to jak bym Franka widziała :) Też takie wygibasy robi - szczególnie w swoim pokoju, bo zazwyczaj za sobą ma szafę z wielkim lustrem do ziemi - a on uwielbia się w siebie wpatrywać ;) Ciekawe kiedy odkryje, że może się po prostu odwrócić ;)

Ewa86... mały tam się tak wierci, bo tam komoda stoi, która ma czarne przeszklone drzwiczki... Widzi się w niej i się uśmiecha. Poza tym wisi tam lusterko na żyrafie :) ...
A malutki od wczoraj przewraca się z pleców na brzuch!!!!! Dumna jestem niesamowicie. Dzisiaj aż 3 razy się tak obrócił. Za to z brzucha na plecy to już mu się nie chce :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry