reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Agaj44.. ja robię to tak:

1. Dodaj zdjęcie z komputera (nie z internetu URL)

1.jpg
2. Wybieram zdjęcia
2.jpg
3.jpg
3. Wgrywam je
4.jpg
4. Dodaje odpowiedź na post z zdjęciem :)

reklama
SMile
Dzięki kochana za zainteresowanie moim pytaniem:)) Tylko problem w tym, że mi nie pojawia się możliwość wgrania z kompa tylko wyskakuje pojedynczy komunikat "POdaj adres URL...." Tyle....nie wiem co się stało, bo dodawałam już tutaj zdjęcia i właśnie takimi krokami jak Ty, ale wtedy miałam opcje takie jak pokazujesz i z kompa i z netu...:/ Nie wiem co się stało...

To ja się pochwalę moim maleństwem :)

Zobacz załącznik 352219Zobacz załącznik 352220Zobacz załącznik 352221Zobacz załącznik 352222Zobacz załącznik 352223
1 i 2 robione jakiś miesiąc temu.
3 robione 2 tyg temu.
4 robione tydzień temu.
5 robione jak miał chyba 1,5 miesiąca :)

Fajny chłopaczek. Ma taką inną urodę. ;)
Głosny śmiech do brata :-)mdzisiaj nagrane :-)
YouTube - Śmiech :-)

Nic dodać, nic ująć - super chłopaki. ;)

mamolka... mata jak mata. Wyjęłam jedną nóżkę z rogu, bo mały się chwytał i próbował usiąść. Ciągnął się tak śmiesznie w górę. Teraz jak ciągnie to pałąki się przewracają na niego :/ ... Ja tam się bałam jak pierwszy raz zobaczyłam co się stało, ale mały wybuchnął śmiechem. Mały odkąd nauczył się robić kółka co chwile leży na panelach albo na dywanie :)

A tutaj jeszcze kilka...

Zobacz załącznik 352388Zobacz załącznik 352389Zobacz załącznik 352390Zobacz załącznik 352391

1 robione jak miał chyba 3,5m
2 robione jak miał 1,5m
3 robione jak miał 3m
4 kilka jego min, które robi :)

Faktycznie duży i podobny do Ciebie. ;)

SMile
Dzięki kochana za zainteresowanie moim pytaniem:)) Tylko problem w tym, że mi nie pojawia się możliwość wgrania z kompa tylko wyskakuje pojedynczy komunikat "POdaj adres URL...." Tyle....nie wiem co się stało, bo dodawałam już tutaj zdjęcia i właśnie takimi krokami jak Ty, ale wtedy miałam opcje takie jak pokazujesz i z kompa i z netu...:/ Nie wiem co się stało...

Może zmieniłaś przeglądarkę albo brakuje Ci jakichś wtyczek. Ja w Mozilli mogę ładować też z komputera - i w ten sposób dodaję zdjęcia, ale na co dzień korzystam z Chrome i tu mam tylko opcję podania URL.

DSC05474.jpgDSC05412.jpgDSC05469.jpgDSC05446.jpgDSC05393.jpg
Trochę nas nie było i w tym czasie mieliśmy kilka debiutów :) Debiut basenowy - pełen sukces i wielka frajda, debiut kościelny - chrzciny, też sukces na całej linii no i pierwszy dłuższy wyjazd nad jezioro - kąpiel przy kominku to jest to!

reklama
Do góry