reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Wrublik Hubek też tak macha nogami w leżaczku od kiedy odkrył, że sam się może huśtać, a i miał okres, że te same paluchy ssał. Teraz niestety zakończyło sie na kciuku ;/ Też nie mogę mu go wyciągać, bo jest ryk. Fajna Malusia!!!
Ewa ah ten Twój Franio!!! Bombowy!!!
Smile jak patrzę na Twoje zdjęcia to też jakbym mojego Mojego malucha widziała! I jaki elegancik w tych jeansach.
No i Zuzia śliczna panieneczka w pięknej czapusi!!! Słodkości. Taki zalotny usmiech ma.
A tu Hubert ogrodowo: LGIM0190.jpg

Tu spacerowo:LGIM0183.jpg

A tu łóżkowo ;-) LGIM0184.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ewa ja bym jednak zdjęć z pampersem nie wstawiała, bo Franek może Ci potem mieć za złe " mama co Ty za zdjęcia wstawiłaś!";-):-)

No wiem ;) Ale ja je co jakiś czas usuwam, więc pewnie nie zdąży się zorientować ;) Zresztą i tak nie wiem, czy mu powiem, że rozmawiałam na publicznym forum o jego kupkach i innych takich przyjemnościach ;)

Buzc - powiedz Hubertowi, że jak się będzie tak łapał za nos przy spaniu, to będzie miał zadarty :D STRASZNIE zazdroszczę ogródka :)

Buzc - powiedz Hubertowi, że jak się będzie tak łapał za nos przy spaniu, to będzie miał zadarty :D STRASZNIE zazdroszczę ogródka :)
Zadarty to i tak będzie miał za mamą ;-) Każdy po czasie znajomości mi mówi, że na pierwszy rzut oka wydaje się bardzo zarozumiała ;-) A ogródek nie nasz - moich rodziców, ale w taką pogodę najlepsza rzecz pod słońcem.

Ewa Pan Demolka mi kogos przypomina ;-) Jak na niego pztre to bym juz wsiadała wpociąg zeby go ucałować. Słodziak:-D:-D:-D
Wrublik ale słodziutko tanczy. Moze wygra You Can Dance ;-)?
Buzc ostatnie foto rewelka. Niewinny bobas - aniołek.
Krolcia profesjonalna fryzurka.
tunia z Zuzi mała elegantka.

Hubcio i Danielek - słodziutkie przystojniaki, jeju dobrze że ja mam tych dziewczyn w okolicy to może nie będzie rozterek która ma którego "okręcić", bo mam nie tylko dwie córy ale jeszcze 3 dziewczyny szwagierek, dwie dziewczyny kuzynki, i jeszcze bratanicę :) o sąsiadkach nie wspomnę... :-D;-)

Tunia niedawno pokazywała, jak Zuzia czyta książki. Oto, co Franciszek robi z książkami (mam nadzieję, że mu to przejdzie z czasem ;)).

[zdjęcia sprzed miesiąca]

reklama
Do góry