reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Ciotki ta fotka z mysla o Was ile mamy jeszcze miejsca w gondoli...
dsc04747i.jpg

By bodzinka at 2011-05-21

Ciotki ta fotka z mysla o Was ile mamy jeszcze miejsca w gondoli...
dsc04747i.jpg

By bodzinka at 2011-05-21

:szok::szok::szok:
To gondola chyba ogromniastych rozmiarów jak widzę. Mój już zaraz będzie za krótki do leżenia w wózku,a gondole wyjęłam już zimą, bo nie mieścił się śpiworek futerkowy.
Oczywiście synek fajniutki. ;)

Tak wlasnie usypiam;-)
Zobacz załącznik 356119

Zobacz załącznik 356120Czy wygladam na spiacego??:-D

Fajny radocha, ale taki szczuplutki i z długimi nogami - jak większosć zauważyła. ;)

Szczuplutki bo po rodzicach a do tego na cycu.No i fakt faktem jest dlugi:-)Gdyby byl na mm to pewnie by byl pulchniejszy ale na razie lekarz nie kazal:tak:A dlugie nozki to po mamusi:zawstydzona/y:

Asia ale mój tez cycowy pucek w porownaniu z Jasiem :-) ale Flip po mamusi idzie ;-) A do tego Jas moze modelem zostanie???? Będzie mamie torebki od YSL np. zalatwial :-)

YSL to skrot baardzo znanego projektanta Yves Saint Laurent :-) Sorry ja kiedys siedzialam tym, chcialam projektowac ;-)

reklama
Do góry