reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

Reniu Laska na 102... Boze jak milo te czasy powspominac taka samo chuda bylas jak ja... Ja chce juz teraz wskoczyc w swoja dawna skore hahahahahaha poki co tylko kolorek odzyskalam hahah nie no od jutra naprawde koniec z obzarstwem nawet te zupe juz do klopa wyleje mam jej po dziurki w nosie ilez mozna jesc w kolko to samo... jutro glosowa i pojutrze kurczenie zoladka potem dieta bezcukrowa i bezdtluszcowa i bez kolacji....~!!!!!!!i od jutra robie brzuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wklejajcie wiecej takich fot moze jak bedziemy na ne zagladac to bedzie nasze pragnienie by byc taka jak kiedys tak mocne ze nam sie uda....bo ja zawwsze takich glebszych postanowien dostaje jak widze takie widoki.....OBZARSTWU MOWIE STOP !!!

reklama
NiaNiu nie gadam z Tobą mam kompleksy....:laugh2::-D:laugh2::-D:rofl2: kurna laska z cię na maksa....po ci ta siłownia

Piczko to było dawno temu..Teraz brakuje mi 7-8kg:nerd:Poza tym zwis:-]

:-D:-D:-D

Tak czekałam na te zdjęcia figurki sprzed ciąży i się doczekałam. No nie słodząc - figura nastolatki.
Mi też się z kimś znanym kojarzysz ale mam na końcu języka jej nazwisko i nie mogę sobie przypomnieć, jak sobie przypomnę to dopiszę...

PS: Mam hopla na punkcie kolczyków ze zdjęć z panieńskiego. A swoją drogą musiało się tam gruuubo dziać ;)

Oj działo się działo, mam pare zdjec ale bez cenzury, wiec nie wsadzam tu:-p

To zdjęcie po prawej - jestem zauroczona, takie zaspane malutkie oczęta :)
Po kim Twoi synkowie odziedziczyli urodę?

po mamusi:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-p;-)

Maks to cała ja, ale jest zmyłka bo ma brązowe oczy po moim łosiu(mezu:-D).
Marcel to Michał (nosek,podbórdek, profil etc.) ale ma niebieskie oczki po mamusi:rofl2:
i z niego faktycznie aniołek. Rosnie maminsynek na bank:-p

Nianiu a gdzie to byczylas to swoja super figurke:-)? chwalnij sie;-)

W sensie gdzie na tym leżaku?:ninja2:

Wakacje na Kos(grecja). Załam w ciąze dokładnie miesiac póxniej:-p i figura poszła się....:confused2:

:-D

A tak mówiac serio jakos nie mam wielkiego cisnienia zeby byc super umiesniona. Wiem tez ze na bank zrzucimy te masy poporodowe. Tak było przeciez za pierwszym razem:blink:(te zdjęcia sa rok po pierwszej ciazy). Chodze na ta siłownię własciwie dla zdrowia psychicznego bo 1. robię coś dla siebie 2. mam chwilę zeby byc sama i nabrac dystansu 3. wychodzę z domu . Wiem, ze tak muszę bo ja zbyt towarzyska jestem i na dłuzszą metę moge sie zacząc wpieniać z byle powodu. Za długo w domu nie mozna siedziec:tak:
Choć dziś jak cwiczyłam tak sobie zamarzyłam zeby mieć taki ładny , płaski brzuch i zbity jedrny tyłek:zawstydzona/y::-p i obiecałam sobie, ze do wrzesnia to zrobię. We wrzesniu chcemy jechac na wakację i fajnie by było cieszyć się a nie czaić gdzieś za wielką hustą bo wszedzie zwis:nerd:.

reklama
Kachurku no cudne porównanie i na tym obrazku sama widzę podobienstwo:-D:rofl2:

Niania ales laska:-)
Renia Ty to wogóle patyczak, ale za to cudny:happy2:
Lady typowa blond piekność:-)

A o urodzie dzieciaczkó nie pisze bo wszystkie jak jedno przeprześliczne i cudne:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry