Reniu Laska na 102... Boze jak milo te czasy powspominac taka samo chuda bylas jak ja... Ja chce juz teraz wskoczyc w swoja dawna skore hahahahahaha poki co tylko kolorek odzyskalam hahah nie no od jutra naprawde koniec z obzarstwem nawet te zupe juz do klopa wyleje mam jej po dziurki w nosie ilez mozna jesc w kolko to samo... jutro glosowa i pojutrze kurczenie zoladka potem dieta bezcukrowa i bezdtluszcowa i bez kolacji....~!!!!!!!i od jutra robie brzuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wklejajcie wiecej takich fot moze jak bedziemy na ne zagladac to bedzie nasze pragnienie by byc taka jak kiedys tak mocne ze nam sie uda....bo ja zawwsze takich glebszych postanowien dostaje jak widze takie widoki.....OBZARSTWU MOWIE STOP !!!

kurna laska z cię na maksa....po ci ta siłownia
Poza tym zwis:-]

(te zdjęcia sa rok po pierwszej ciazy). Chodze na ta siłownię własciwie dla zdrowia psychicznego bo 1. robię coś dla siebie 2. mam chwilę zeby byc sama i nabrac dystansu 3. wychodzę z domu . Wiem, ze tak muszę bo ja zbyt towarzyska jestem i na dłuzszą metę moge sie zacząc wpieniać z byle powodu. Za długo w domu nie mozna siedziec