reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
Natis mój maly? Hehe on ma już 123cm
Obrzym gigant hehe.
Asiulka bardzo zgrabnie wyglądasz
I jak mało kg ci przybyło 
Asiulka bardzo zgrabnie wyglądasz
Palindromea
Natis - Tobie nogi spuchły, a po porodzie odpuchną i zładnieją. Mnie zostaną te walce (bo to mięśnie i tłuszczyk).
mamatatadziecko
jak tylko zrobi się trochę ciepło to ja momentalnie chłonę wodę z powietrza 
MAMATATADZIECKO (kurde, długi masz ten nick ;-) - widzę, że mamy podobnie... 
PALINDROMEA - niestety nogi nigdy nie były moją domeną, zawsze je chowałam - potężne łydki (tak jak piszesz) i spore uda. Niestety w ciąży wszystko się skumulowało głównie na nogach, więc teraz to już tragedia jest u mnie
PALINDROMEA - niestety nogi nigdy nie były moją domeną, zawsze je chowałam - potężne łydki (tak jak piszesz) i spore uda. Niestety w ciąży wszystko się skumulowało głównie na nogach, więc teraz to już tragedia jest u mnie

dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Dziewczyny slicznie wyglądacie- wszystkie!!!!
Ja tez mam nisko brzuszek- do tego stopnia, ze w żadne swoje spodnie ciążowe juz od dawna nie wchodzę- strasznie mnie cisną pod brzuszkiem(choc nie są za małe). W poprzednich ciążach chodziłam w nich do samego końca. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieć brzuch jeszcze niżej
Tez siadam tylko w rozkroku

Ja tez mam nisko brzuszek- do tego stopnia, ze w żadne swoje spodnie ciążowe juz od dawna nie wchodzę- strasznie mnie cisną pod brzuszkiem(choc nie są za małe). W poprzednich ciążach chodziłam w nich do samego końca. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieć brzuch jeszcze niżej

asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
dzięki dziewczyny - co jak co ale nogi to zawsze miałam szczupłe, za to wszystko co możliwe to odkłada mi się w tyłku i brzuchu 

teri114
mamatatadziecko
teri cudownie wyglądasz 
reklama
Kingusia91
Teri ślicznie wyglądasz i super sukienka :-)