• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

a gdyby można jeszcze było głaskać te Wasze brzuszki to byłoby już w ogóle nieziemsko ! uwielbiam głaskac ciążowe brzuchy ::):)

Olunia i ja nie widzę, żadnych dodatkowych kilo. Przed ciążą chyba byłaś chudsza niż pająk...
Isis, śliczną przyszłą mamusią jesteś!
Justa i Twoj brzusio piękny , ślicznie odstaje już

reklama
ja swieta.jpg

Tegoroczne święta :-)

Mamusie piękne są wasze brzuszki, każdy bez wyjątku, choć każdy inny... nic tylko bym patrzyła :-) na te Wasze domki bo urzekające są :tak::tak::tak:

U mnie nic jeszcze nie widać ciążowego, wyglądam jakbym się mocno najadła... także nie ma co wstawiać...

obiecalam ze na 19tydz psrykne wiec wrzucam swoj brzuch :-) sorki za jakość ale mistrzem w robieniu sama sobie nie jestem :-D
P1080311.JPGP1080312.JPG

Jak widać nic nie widać :-D kiedy zakladam spodnie to nikt nawet nie przypuszcza ze jestem w ciazy.

reklama
Kari chyba ci się dziecko do kręgosłupa przykleiło :szok: ja takiego brzucha nie miałam przed ciążą a co dopiero w jej połowie.... Piękne macie te brzuszki dziewczyny :) Małe czy duże i tak są słodkie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry