• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
Olunia 7kg? Gdzie?? No ja się pytam gdzie?? Zgrabnie wyglądasz,
Isis fajnie że z buźką :P Może teraz jak cię gdzieś przyuważę to rozpoznam :P
Reszta brzuszków też cudowna :) Uwielbiam oglądać :P

Isis jaka Ty ładniuśka :))
Sa_raa masz rację :-D niedługo jak się niechcący do kościoła spóźnię to może nawet na bonusowe miejsce się załapię :-D

Fajne wszystkie nasze brzuszki :))

No i ja w końcu dodaję swoją fotkę, podobnie jak Isis - 16 tydz. 4 dzień :-) 20130105351.jpg

Nika ale fajny brzusio. Powiedz mi w takim razie jak ty to zrobiłaś że masz tak ładną skórę na brzusiu? Piszesz że miałaś ogromny brzunio (ja też i skórę mam masakrę :()

6 lat temu w ciazy smarowalam brzusia i piersi solidnie zwykla wazelina, brzuch byl naprawde gigantyczny ale skora przezyla to nadzwyczaj dobrze. Teraz jestem nieco starsza wiec zakupilam jakis specjalny krem mustela - 80 zl za tubke. Mam nadzieje ze nie okaze sie ze wazelina spisala sie lepiej....

Dziewczyny cudne brzuszki! Rosniemy :) nie da sie ukryc :)

reklama
olunia ja tez mam 7 kilo na plusie ale u mnie to jakoś dużo bardziej widać gdzie te 7 kilo Ci sie podziało :-p sliczny zgrabniutki brzusio
naya faktycznie teraz jakby troszke mniejszy niz w swieta ale i tak juz pieknie ciążowy
isis piekna elegancka kobietka z Ciebie i brzuszek juz slicznie zaokraglony
justa no przebija sie brzusio i u Ciebie ładnie
ale mamy juz ładne te domki tez uwielbiam ten wątek ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry