• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

No co prawda z opóźnieniem ale jeszcze w starym roku :)

DSC_6614a.jpgDSC_6617a.jpgDSC_6620a.jpg

reklama
CUDNE BRZUSZKI;)
ja wyciagnelam kolczyk na poczatku [pazdziernika ale dziurka poki co , jeszcze nie zarasta. Tez mi na poczatku bylo dziwnie bez kolczyka bo juz mam go tyle lat , az nie moglam sie przyzwyczaic do jego widoku bez kolczyku

NIKA - ale cudowny brzucholek!!! I jaki dorodny :), czadowy :-) mój też taki wielki :)
Jak mnie ostatnio zobaczyła sasiadka to zrobiła taaaaakie :szok: oczy :-D bo to dopiero 16 tydzień....
W poprzedniej ciąży miałam bardzo dużo wód płodowych i brzuchol taaaak wielki, ze wszyscy mysleli ze tam siedza conajmniej bliźnięta, czulam sie jak słonica. Przed porodem jak chlusneło to połozna miala buty mokre i woda była na calej podlodze w zabiegowym.....:szok:
Już teraz mi jakoś cięzko a co bedzie za pół roku :baffled: ??? Bedę pewnie marudzić do nieba....

Palindromea no no... rośne:)
Korba... jestem po wrażeniem:D Twoja to ma talent:))) piękny domek ma Dzidzia:)
Isis ja ma taki brzuszek jak Ty:) chociaż czasem wydaje mi się, że nie jest duży, a czasem że jest ogromny!
Katka piękny NOWOROCZNY :-D
Nika Twoje M1 też całkiem spore:)) ładnie:)
:-):-):-):-):-):-)

reklama
Parę dni nie zaglądałam do galerii a tu taki pokaz brzusiów :)
Cudne brzuszki, widać jak rosną, dosłownie w oczach. No ale to już zaraz półmetek :)

Szczególne pochwały dla malarza brzusia Korby - fantastycznie !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry