• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

Korba masz śliczny brzuszek i artystów w domu. Mam do Ciebie pytanie: nie myślałaś o wyjęciu kolczyka z pępka na czas ciąży? Nie boisz się ze dziura zrobi się wielka i bedzie to bardzo brzydko wyglądało? Pytam bo ja swój wyjelam. Szkoda mi go byli ale lekarz też mi sugerował wyjęcie.

reklama
Korba masz śliczny brzuszek i artystów w domu. Mam do Ciebie pytanie: nie myślałaś o wyjęciu kolczyka z pępka na czas ciąży? Nie boisz się ze dziura zrobi się wielka i bedzie to bardzo brzydko wyglądało? Pytam bo ja swój wyjelam. Szkoda mi go byli ale lekarz też mi sugerował wyjęcie.

Wiesz w pierwszej ciąży wyciągnęłam chyba w 6 miesiącu, bo koleżanka mi powiedziała tak jak Tobie, że dziurka się rozciągnie. Nic mi się nie rozciągało , dziurka do końca była bez zmian :tak: Teraz też sama się zastanawiam kiedy i czy wyjmować----sama nie wiem ;-)

Ja bardzo za moim tęsknie. Miałam nawyk trzymania się i sprawdzania czy nigdzie nie zaczepił. Teraz mi tego brakuje. Ale moja dziurka już pewnie w środku zarosła, bo kolczyk wyjęłam w połowie września.

Łiiiiiiiii jakie brzuchole cudne!!

Ja też mam kolczyka. W ciąży z Olivierem wyciągnęłam ok. 6 miesiąca i włożyłam jakieś 2-3 miesiące po porodzie bez najmniejszego problemu. Teraz jeszcze mam i pewnie też koło 6-7 w zależności od wielkości brzucha wyciągnę :tak:

Korba ale "czaderski brzuszek"-super wygląda....a i pan Hot-Dog się nieźle wstrzelił w fotę:-)

Palindromea- całkiem spore lokum ma już Twoje maleństwo! aż idę się pooglądać czy ja też jestem porównywalna:) Może w końcu jak Michał wróci z biura to wrzucę swoją fotkę.

reklama
Palindromea śliczny brzuszek ;-)

A to mój z dzisiaj 15tyg.6dni :-) (przepraszam za jakość ale dziecko robiło mi zdjęcie)

257gach.jpg

oa6o3m.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry