• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
MIKOTO - bardzo wygodna wbrew pozorom :). Nie wiem kto ma licencję na produkcję, kupiłam kiedyś w necie.
Niestety aktualnie obładowana ciuchami męża i Lenki :-).

Sara cuudowny okrągły brzuszek :) nic tylko głaskać i głaskać :)
Kari pamiętam pierwsze fotki Twojego brzuszka i myślałam,że nigdy Ci nie urośnie :P Ale jest brzuszek jak marzenie :) super
Kingusia "wielkościowo" to jak mój przed ciążą po jedzeniu :D ale w końcu się ujawnił :)
Katka dobre porównanie :D Brzuszek dosłownie słodki jak ten pączek :D swoją drogą narobiłaś mi apetytu ;)
Anusia barrrdzo ładny brzuszek :) szczuplutka jesteś :)
Paulinka Aaa Ty też szczupła..Gdzie Wy dziewczyny jakieś boczki macie :D w ogóle piękną masz skórę :zawstydzona/y:
Natis no muszę się przyłączyć do dziewczyn..Gdzie Ty te 15 kg masz :) chyba ktoś Ci na wagę depcze gdy się ważysz :) Super brzunio :)

Ja sobie obiecywałam,że co sobota będę się prężyć przed aparatem i uwieczniać moje "wdzięki" ale dziś leń masakryczny mnie dopadł..

Anusia, Natis jakie Wy szczuplutkie!!! pięknie:)))

Dla wszystkich dziewczyn które nie są takie szczuplutkie, poniżej wrzucam swoje foto, nie dołujcie się, nie jesteście same!!! :)))))

21tc, +4kg.. (czyli 164cm, 71kg :szok:)

2013-02-09-484.jpg

Smile ja nie wiem co Wy z tymi wagami macie :) Super brzuszek !! Jedziemy praktycznie na tym samym "wózku" a masz taki ładny ciążowy:zawstydzona/y:... No i .."Twój smajl jest hipnotajzing" :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry