• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
Isis ja wielkoluda nie widzę :-p:sorry: śliczny malutki brzuszek :tak:

a to mój wielkolud :-p;-) 24 tc

waga 72kg:szok: ( +12kg:szok::no:)
obwód pępka 104cm :zawstydzona/y:

ciemna krecha od spojenia do samych cycków :eek:

Załączniki

• 24 tydz 001.jpg
    24 tydz 001.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 86
  • 24 tydz 002.jpg
    24 tydz 002.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 81
Terii, fajny masz ten arbuzik (mam nadzieję, ze się nie obrazisz). Mój wydaje mi się podobny: też 24 tc, też 104 cm w pasie (przy 154 cm wzrostu), też krecha od spojenia do mostka, ale na wadze już się pokazuje 76 :szok: Jeszcze troszkę i łatwiej będzie przeskoczyć niż obejść :no::-(

Isis jaki wielkolud? piękny ciążowy brzuszek, tak samo jak u Teri:))) Piękne te Wasze domki:)

O co chodzi z tą linią..? bo ja też taką mam, ale nie wiem w jakim celu:))))

Smile, to jest tzw linea nigra - czarna linia, która pojawia się w ciąży (potem znika). Każdy z nas ma taką linię białą (której normalnie nie widać) - linia, gdzie schodzą się mięśnie brzucha (u facetów z "kaloryferkiem" to widać to miejsce "łączenia"). W ciąży ona ciemnieje na wskutek zwiększenia pigmentacji. Może być ciemniejsza, jaśniejsza, lub praktycznie niewidoczna. U mnie nad pępkiem to nachodzi się z żyłą...

dzięki dziewczyny :tak: no jest już co dzwigać ;-):-)

ja w pierwszej ciąży nie miałam widoczniej krechy i nawet nie wiedziałam że się to tak ''fachowo'' nazywa ;-) dzięki Palin już wiem wszystko :-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry