• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A mi wszyscy mówią, że mam brzuch na chłopca.
P1270676.jpg

Załączniki

• P1270676.jpg
    P1270676.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Ja mam 14 na plusie. Nie panikowac prosze ;) po ciazy zazwyczaj schodzi ta waga. Moja siostra po ciazy zawsze chudsza niz przed... Ciekawe jak szybko zobacze 51 na wadze ;) bardziej od tego ze przytyje zbyt duzo martwie sie zeby mnie nie zasypalo rozstepami. Poki co mam po dwa takie malutkie na cyckach :D ale ja zawsze male mialam to sie nie dziwie tak bardzo... Smarowanko 3-4 razy dziennie... Juz mam dosyc tych smarowidel!

Co do wysokosci brzuchow to faktycznie mam strasznie nisko jak patrze na wasze... :O no ale 36 tydz to juz tuz tuz wiec nie mam sie co dziwic.

A ja mam chyba 13 +.a jeszcze miesiąc przede mną.Ostatnio było17 i wszystko poszło więc się nie stresuję.

A brzuch coraz niżej, po spodniach widzę.Pewnie też troche urósł.
Jeansy wchodzą spoko, ale pas się już z brzucha zsuwa a i żadna bluzka już go nie obejmuje. Spodnie to nadal rozmiar S.

Dziś wyszłam na zakupy i wszyscy się gapili na mnie, więc pytam męża o co chodzi. A on na to "ja się nie dziwię, z takim brzuchem":tak:

Lilla no i też zasługa karmienia piersią. Szybciej się chyba macica kurczy jak ma stymulację hormonalną dodatkową

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry